Primăria Orașului Murfatlar
Primăria Orașului Murfatlar
Primăria Murfatlar organizează o licitație pentru închirierea unui imobil cu destinația de stație de schimb pentru stocarea și vânzarea GPL-ului îmbuteliat.

Bunul imobil este situat în Murfatlar, pe Calea București nr. 5B și constă într-un teren în suprafață de 545 de metri pătrați. De asemenea, aparține domeniului public al orașului Murfatlar și este înscris în cartea funciară nr. 103427.

Cetățenii interesați de participarea la licitație pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire prin solicitare scrisă, la sediul Primăriei orașului, în Murfatlar, pe Calea Dobrogei nr. 1. Costul unui astfel de exemplar este de 100 de lei.

Calificările pot fi solicitate până în data de 20 martie 2023, ora 16:30, iar ofertele pot fi depuse până în data de 30 martie 2023, ora 10:00 la Primăria orașului Murfatlar, la parter – registratură.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 30 martie 2023, ora 13:00, în sala de ședințe a Primăriei orașului Murfatlar.

Anunțul privind organizarea licitației respective a apărut în Monitorul Oficial al României, în data de 6 martie 2023, Partea VI, 42.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Murfatlar vrea să realizeze infrastructura edilitară pentru un nou cartier al orașului

Primăria Murfatlar scoate la licitație, pentru închiriere, o clădire cu un etaj

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.