Ponton
Ponton
Primăria comunei Topalu a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitația pentru furnizarea unui ponton – produs cu destinație de adăpost pescăresc, prevăzut cu dotări funcționale și operative specifice, inclusiv servicii de montare și lucrări de instalații pentru realizarea adăpostului pescăresc în Topalu.

Valoarea achiziției ajunge la suma de 867.330 de lei, fără TVA, fiind finanțată din fonduri ale Uniunii Europene, respectiv prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime – POPAM.

Totodată, durata contractului este de 12 luni.

Operatorii economici interesați de achiziție trebuie să dovedească o medie a cifrei de afaceri în cuantum de dublul valorii estimate, pentru ultimele trei exerciții financiare încheiate, de cel puțin 1.737.660 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, ofertanții trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 8.673 de lei.

Ofertele pot fi depuse până în data de 21 iunie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în data de 21 iunie 2023, de la ora 15:00, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Un parc eolian va fi înființat pe raza comunelor Topalu și Crucea. Investitorul este cel mai puternic om din regenerabile

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.