Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Primarul din Ovidiu, George Scupra, a anunțat inaugurarea primului supermarket din oraș și faptul că odată cu aducerea în ultimii doi ani a mai multor investitori în localitate au fost create 400 de locuri noi de muncă.

Primarul Orașului Ovidiu, George Scupra, a postat, în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a Primăriei Ovidiu că investitorul a reușit să finalizeze acest proiect început în luna martie.

“Mă bucur că din ce în ce mai mulți investitori privați aleg să vină în orașul nostru. Astfel într-un timp relativ scurt am reușit să creăm aproximativ 400 de noi locuri de muncă. Felicit investitorul și constructorul deoarece în această perioadă a pandemiei au reușit să finalizeze acest proiect, care a început în luna martie”, a afirmat George Scupra.

El a reamintit și alte investiții private de succes “care aduc plus valoare comunității, fiind un real sprijin și pentru bugetul local, dar foarte important și prin forța de muncă atrasă din localitate”. Este vorba de Spitalul OCH, Academia “Gheorghe Hagi”, de cel mai mare producător de betoane din Austria, un producător cu mai multe fabrici în Romania va produce semifabricate din beton, diverși investitori în ferme de pui și hale de producție, hipodrom și herghelia din satul Culmea, crama și plantația de viță de vie a familiei Halep.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

“Suntem un oraș în dezvoltare, ajungând la 16.000 de locuitori, iar în acest moment din estimările noastre, datorită noilor cartiere aflate în construcție, în următorii 5 ani vom ajunge la aproximativ 20.000 locuitori. Vom continua să creăm premisele și facilitățile necesare pentru ca și alți investitori să aleagă orașul Ovidiu”, a mai spus George Scupra.

Citește și:

(Video) Primarul George Scupra le oferă locuitorilor orașului Ovidiu, din această vară, cea mai nouă investiție cu fonduri europene, pe malul lacului Siutghiol

Mesajul primarului George Scupra pentru locuitorii orașului Ovidiu: “Vă asigur de tot sprijinul meu și vă spun că facem tot ceea ce este necesar”

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar