Bani
Bani
Trei primării din județul Constanța au primit finanțare astăzi pe componentele Valul Renovării și Fondul Local din PNRR.

Pe Componenta C10, runda a doua – Fondul local din Planul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Limanu a primit 1.921.428,264 lei pentru asigurarea infrastructurii de transport verde – pistă de biciclete.

Pe Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării, Primăria Mihail Kogălniceanu a primit finanțare pentru încă un proiect de renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din comună – 11.041.499,24 lei.

De asemenea, pe aceeași Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării, și Primăriei Constanța i-au fost finanțate două proiecte ce vizează creșterea efeicienței energetice a imobilului Școlii Gimnaziale nr. 33 „Anghel Saligny” și a Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” (corp liceu).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pentru primul dintre proiecte, municipalitatea a primit suma de 6.154.662,78 lei, iar pentru cel de-al doilea – 10.672.596,73 lei.

Citește și:

Patru primării din județul Constanța primesc bani din PNRR pentru documentații privind amenajarea teritoriului și planificarea urbană

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.