Bani
Bani
Cererile de finanțare pentru mai multe proiecte depuse de mai multe primării din județul Constanța pe Componenta 10 – Fondul Local, dar și pe Componenta 5 – Valul Renovării au fost finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Cele două noi liste au fost publicate astăzi pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Astăzi, Ministerul Dezvoltării a publicat două noi liste cu proiecte ce urmează să fie finanțate cu fonduri din PNRR.

Astfel, potrivit listei cu cererile de finanțare aprobate pe Componenta C10 – Fondul Local, la nivelul județului Constanța regăsim două primării care astăzi au primit vești bune.

Primăria Constanța a primit suma de 77.893.998,86 lei, cu TVA pentru cererea de finanțare care vizează „Achiziția de autobuze cu emisii de carbon scăzute, destinate transportului public și crearea infrastructurii aferente”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, cererea de finanțare transmisă de Primăria Deleni în vederea finanțării poriectului de reabilitare energetică a școlii din Șipotele a fost admisă și pentru acest proiect autoritatea locală va primi 1.018.122,66 lei, cu TVA.

De asemenea, pe cea de-a doua listă apărută astăzi pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ce cuprinde cererile de finanțare aprobate pe – Componenta C5 – Valul renovării regăsim opt primării din județul Constanța: municipiul Constanța, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Gârliciu, Mereni, Medgidia și Oltina.

Proiectele acestora și finanțările alocate pot fi consultate mai jos:

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.