Modernizare faleza Mangalia-Saturn
Modernizare faleza Mangalia-Saturn
Primăria Municipiului Mangalia anunță finalizarea lucrărilor de amenajare și modernizare a falezei Mangalia-Saturn. Acestea s-au desfășurat pe o suprafață de 2,5 km, de la hotel Paradiso până la ieșirea pe cordonul Saturn-Venus și s-a realizat cu bani europeni.

Lucrările s-au derulat pe patru tronsoane de intervenție și au vizat montarea granitului pe zidul de gardă nou construit, pavarea întregii suprafețe, precum și montarea noilor stâlpi de iluminat ambiental.

Modernizarea sistemului de iluminat public pe întreaga lungime a falezei a inclus 164 de stâlpi de iluminat și 439 corpuri de iluminat arhitectural, încastrate în coronament.

Modernizare faleza Mangalia-Saturn
Modernizare faleza Mangalia-Saturn

Principala zonă de atracție a falezei pietonale Mangalia-Saturn este reprezentată de punctul de belvedere, prevăzut cu alei de acces, conform planurilor. Umbrirea zonei de ședere a fost realizată printr-o construcție cu o structură metalică.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit primarului Radu Cristian, în perioada următoare se vor demara lucrările de modernizare la falezele din alte stațiuni aparținând de Primăria Mangalia. De asemenea, faleza din Jupiter și zona „La Steaguri” au fost modernizate în urmă cu câțiva ani, tot cu fonduri UE.

Foto: Primăria municipiului Mangalia

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.