În această perioadă, în plină pandemie, mai mult ca oricând, trebuie să îi apreciem pe ei, pe lucrătorii din domeniul salubrizării.

Deși sunt expuși multor pericole și condiții de muncă riscante, ei lucrează zi de zi, indiferent de vreme și viruși, pentru a păstra localitățile curate. Cu toate că sunt printre cei mai puțin remarcați, trebuie să realizăm faptul că lipsa muncii lor ar putea crea un adevărat focar de infecție.

Tot personalul SC Iridex Group Salubrizare SRL – sortatori, salubrizori stradali, colectori de deșeuri, conducători auto – își duc treaba până la capăt, indiferent de condiții, militând împreună pentru același scop: să trăim cu toții într-un mediu curat.

Pentru că sănătatea și siguranța sunt pe locul întâi, angajații Iridex Group Salubrizare iau măsuri concrete, zi de zi, spălând și dezinfectând mașinile, se echipează corespunzător cu măști și mănuși, dar și cu un zâmbet sub mască!

Este foarte important ca populația să fie conștientă de riscurile la care suntem expuși și să respecte câteva reguli esențiale în precolectarea deșeurilor. Astfel, măștile și mănușile de unică folosință trebuie să fie aruncate DOAR în recipientul pentru deșeuri reziduale, NU în recipientul pentru deșeuri reciclabile sau la întâmplare!

În caz contrar, acest tip de deșeuri poate contamina deșeurile reciclabile sau locul unde sunt aruncate, ceea ce determină o răspândire rapidă a noului coronavirus, iar lucrătorii din stația de sortare sunt primii expuși.

Suntem într-o luptă continuă pentru sănătatea noastră, dar și pentru un mediu curat și protejat, așa că nu ne rămâne decât să le mulțumim tuturor celor care își riscă viața pentru noi!

“Noi lucrăm pentru voi, voi rămâneți acasă pentru noi!”, transmit reprezentanții

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar