Salvamar
Salvamar
Primăria comunei 23 August a semnat contractul pentru prestarea serviciilor de salvare acvatică și prim ajutor pe plaja situată în 23 August, în perioada 23 mai – 30 septembrie 2023 cu societatea Salvamiral SRL.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la organizarea serviciilor va fi respectată legislația în vigoare, iar ofertantul este direct răspunzător de respectarea normelor legislative în vigoare.

Prețul contractului ajunge la suma de 210.000 de lei.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 19 mai 2023, societatea Salvamiral SRL a fost înființată în data de 14 martie 2019 și are sediul în localitatea 23 August, pe strada Mihai Eminescu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Lipoveanu George este administrator al societății, însă este și asociat alături de Pârvulescu Constantina, fiecare deținând câte 50% din acțiunile firmei.

Domeniul de activitate al societății este legat de „activitățile de servicii anexe transporturilor pe apă”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Salvamiral SRL a avut o cifră de afaceri de 2.277.391 de lei și 19 angajați.

Cifră de afaceri Salvamiral SRL
Cifră de afaceri Salvamiral SRL

Societatea este activ conectată direct cu firme precum Callatis Club Nautic SRL și Scuba Tribe Dive Center SRL.

George Lipoveanu, fost președinte al UNPR Constanța, este cunoscut de mulți ani drept șeful salvamarilor din zona de sud a litoralului românesc acesta câștigând an de an contractul de salvamar și la Primăria Mangalia, pentru asigurarea serviciului în stațiunile din sud, însă prin altă firmă a sa, Callatis Club Nautic SRL.

Amintim că, în anul 2022 tot societatea Salvamiral SRL s-a ocupat de serviciile de salvare acvatică pe plaja 23 August, iar valoarea contractului din acel an a fost de 85.000 de lei.

Foto: Ilustrativ (Facebook Primăria Constanța)

Citește și:

Ce firmă va asigura serviciile de salvamar pe plaja din 23 August. Pentru ce sumă a fost semnat contractul

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.