Constănțenilor nu le place ideea ca zona Peninsulară a Constanței să devină pietonală. Astfel, au apărut primele incidente aici, după ce echipele municipalității au început să monteze stâlpișori care interzic accesul pe anumite străzi.

Potrivit unei informări transmise de Primăria Constanța, la intersecția străzilor Ecaterina Varga cu Vasile Alecsandri, stâlpișorii au fost scoși din pământ la puțin timp după ce au fost fixați. Chiar dacă în zonă au fost amplasate și indicatoare rutiere care să îi avertizeze pe șoferi despre noile reguli de acces, conducătorii auto nu țin cont de noile reguli.

Polițiștii au fost chemați la fața locului și au început verificările în acest caz pentru a se stabili exact cine a vandalizat elementele de închidere a străzii folosite de Primăria Municipiului Constanța.

Reamintim că deteriorarea stâlpișorilor înseamnă infracțiune și se sancționează conform legii.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, montează în zona peninsulară noile indicatoare rutiere precum și stâlpișorii care interzic accesul.
Reamintim că noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis.

Începând cu data de 15 martie 2019, constănțenii pot depune cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.