3 Sud Est
3 Sud Est

Primăria municipiului Constanța a atribuit „serviciile necesare organizării evenimentului “În curând, din nou acasă”, de pe Stadionul “Gheorghe Hagi“, firmei SC ZUM LOGISTICS FRESH SRL.

“În curând, din nou acasă” va fi ultimul eveniment susținut pe stadion, înainte de demolare.

Potrivit SEAP, valoarea estimată a contractului este de 220.000 lei (44.565 euro).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În Caietul de sarcini al achiziției serviciilor pentru organizarea evenimentului “În curând, din nou acasă”, ce va avea loc pe Stadionul “Gheorghe Hagi” din Constanța pe 1 Iunie 2023, se stipulează obligativitatea structurării manifestării pe două etape: recitalurile artistice, pe de o parte și serviciile scenotehnice, de sonorizare, lumini și servicii conexe, pe de altă parte.

Evenimentul “În curând, din nou acasă” va fi organizat pe Stadionul Gheorghe Hagi, ce urează să fie demolat: “acesta a găzduit meciurile echipei locale, ale echipei naționale, turnee cu echipe importante din campionatele străine, campionate de atletism”, se arată în cadrul caietului de sarcini.

În privința recitalurilor, primăria Constanța știe clar ce artiști își dorește:

  • Trupa 3 Sud-Est (minimum 40 de minute),
  • Discoteka (minimum 90 de minute)
  • Guess Who (minimum 40 de minute).

În privința serviciilor scenice, de sunet și lumini, printre detaliile tehnice obligatorii sunt incluse: scena de 12m/10m, un ecran led de 45 mp, instalația completă de sonorizare, artificii de zi (albastre), servicii medicale și de pază.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

SC ZUM LOGISTICS FRESH SRL este înființată în 2012. Are sediul pe strada Constantin Brâncuși, nr 10 din Constanța.

Administratorul firmei este Ioan Alexandru Picu, ce este și asociat unic și beneficiar.

Domeniul de activitate înscris în Codul CAEN al firmei este 5630, Baruri și alte activități de servicre a băuturilor, incluzând baruri, bodegi, disciteci și saloane de servit cocktail-uri.

Firma a avut, în 2022, o cifră de afaceri de 4,9 milioane de lei, un profit de 1.345.630 lei, datorii de 2.480.747 lei și o medie de 7 angajați. Firma are trei sedii secundare, toate în Constanța.

Ideea acestui concert de rămas-bun organizat pe Stadionul Gheorghe Hagi i-a aparținut consilierului local constănțean Ateș Casimceali.

FOTO: 3 Sud Est

Citește și:

Firma lui Ioan Alexandru Picu, de la ZooM Beach și Rumen, își extinde activitatea la construcții de drumuri și extracția pietrișului

Eveniment inedit la demolarea stadionului Farul: suporterii vor putea lua scaune, bucăți de gazon și poze cu jucătorii. Cine este inițiatorul acestei acțiuni

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.