Vergil Chițac
Vergil Chițac
Primarul Constanței, Vergil Chițac, a reacționat astăzi, la poziția exprimată de fostul viceprimar Florin Cocargeanu cu privire la proiectul de hotărâre care viza aprobarea vânzării prin licitație publică a unei suprafețe de teren de 79 mp, situată pe strada Pescarilor nr. 35A, către Dumitru Pufleanu. 

Florin Cocargeanu a reamintit în cadrul ședinței de CLM că în urmă cu trei ani, primarul Chițac era împotriva acestei vânzări și îl critica pe fostul edil Decebal Făgădău tocmai pentru o astfel inițiativă. De altfel, Asociația „Constanța Altfel” a atacat în instanță această vânzare, a cărei oportunitate a fost aprobată de vechiul Consiliu.

„50.000 de euro este suma fabuloasă pentru care municipiul Constanța vinde un teren pe taluz. O aceeași hotărâre a fost aprobată și în anul 2020 și anulată instanță. Aceasta a fost atacată în instanță de asociația Constanța Altfel, unde primarul Vergil Chițac era președinte”, a spus Cocargeanu.

În replică, Vergil Chițac a spus că este obligat să inițieze acest proiect:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Indiferent ce opinie am avut eu atunci, acum suntem în fața unei realități. Consilierii locali au votat oportunitatea si prin evaluare s-a stabilit pretul. Nu contează opinia mea, numai proștii nu se răzgândesc. Atunci nu am cunoscut în detaliu această situatie. O să vedeti că acolo nu se va construi niciun bloc. Nu vând eu Constanța cu bucată, proiectul a fost aprobat cu două treimi din voturile consilierilor”. 

Proiectul de hotărâre supus aprobării astăzi nu a fost adoptat. Rezultatul votului a fost 18 voturi „pentru” și opt „împotrivă”.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.