Municipiul Medgidia
Municipiul Medgidia
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Medgidia se regăsește un proiect de hotărâre care vizează alipirea a două imobile – terenuri situate pe strada Ion Creangă nr. 42, respectiv nr. 42A, unul în suprafață de 1.662 mp, iar celălalt de 2.250 mp.

Demersul este necesar pentru crearea suprafeței de teren necesare celor două blocuri de locuințe ce vor fi construite în zona Spitalului Municipal Medgidia, cu bani ce urmează a fi alocați prin planul Național de Redresare și Reziliență.

23 de milioane de lei este valoarea cererii de finanțare depuse deja prin PNRR. Proiectul nostru se află pe lista sumelor prealocate, practic avem finanțarea asigurată. Așteptăm la acest moment să semnăm contractul de finanțare„, ne-a declarat primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Sursă foto: Alexandru Obreja

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

Proiect nou inițiat de Primăria Municipiului Medgidia: Va fi amenajat un parc fotovoltaic de 3 MW

Primăria Medgidia: Proiect FINANȚAT în valoare de peste 3 MILIOANE DE EURO pentru asfaltarea străzilor din Valea Dacilor și Remus Opreanu

Nodul rutier de DESCĂRCARE a Autostrăzii A2, pe drumul județean DJ 222 Medgidia-Peștera, tot mai aproape de realizare. A fost semnat contractul

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.