Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
În urma apariției în mediul online a unei informări false emise de candidatul USR PLUS la Primăria Ovidiu, Doina Cojocaru, autoritatea locală a transmis un comunicat de presă prin care dezminte informațiile potrivit cărora mai multe persoane aduse cu un autocar ar fi solicitat astăzi vize de reședință pe raza UAT Ovidiu. 

“Astăzi, 26 septembrie 2020, în urma unei știri FALSE emisa de dna. Doina-Teodora Cojocaru (candidat USR la functia de primar al orasului Ovidiu), prin care a expus institutia primăriei si a MINTIT cu privire la faptul ca astazi au fost intocmite ILEGAL vize de resedinta precizand ca au fost  carate persoane cu autocarul primariei, facem urmatoarele mentiuni:

  • Autocarul din imaginiile video postate de candidatul USR, a fost folosit numai pentru transportul buletinelor de vot, in conditii de siguranta, conform prevederilor art. 61 din Legea 115/2015 (atasam video)

  • Prin adresa cu nr. de inregistrare 38098/26 sept 2020 a Serviciului de Evidenta a Persoanelor Ovidiu se demonstreaza ca astazi nu a fost inregistrata NICIO SOLICITARE pentru stabilirea vizei de resedinta pe raza UAT Ovidiu
  • In fapt, am depus plangere pentru cercetarea dnei. Doina-Teodora Cojocaru privind denigrarea imaginii institutiei si incalcarea prevederilor art. 64 si urm. din Legea 115/2015 privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale. “