siloz cereale
SC Micul Agricultor S.R.L cu sediul în comuna Mereni, satul Osmancea, strada Câmpului nr. 134 a primit de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța avizul prin care proiectul care vizează amenajarea a cinci silozuri nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit datelor APM Constanța, cele cinci silozuri vor fi amenajate pe o suprafață de 9.767 mp din care suprafața construită existentă este de 2.675 mp, suprafata construită propusă – 471,25 mp, aleile și platformele betonate existente fiind în suprafață de 3.475,59 mp și de 505,82 mp

Prin proiect se propune construirea a două silozuri cu capacitatea de 1.900 tone cu diametrul la sol 10.7 m, două silozuri cu capacitatea de 500 tone și un siloz tampon cu diametru 4.58 m. De asemenea se va construi un selector de înaltă precizie și performanță.

Societatea care a obținut avizul de la APM Constanța a fost înființată în 2002, are ca obiect de activitate „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase” și îi are ca asociați pe Curtali Tungeai, Aedin Ghiulhan, Curtali Sezai și pe  Curtali Zacher, fiecare cu câte 25%. Administratorul firmei este Curtali Sezai.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea a raportat în 2020 o cifră de afacderi de 1 642 510 lei.

SC Micul Agricultor S.R.L
SC Micul Agricultor S.R.L

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar