Producătorii care dețin în proprietate o suprafață minimă cultivată de 2000 mp de sere sau solarii, sau de 2 ha pentru culturi în câmp deschis, se pot înscrie în programul „Creștem România BIO” al Carrefour, pentru a putea primi gratuit asistență pentru certificare Ecocert. Înscrierile durează până pe 30 aprilie.

Retailerul francez Carrefour a lansat cea de-a treia ediție a programului „Creștem România BIO”, prin care sprijină financiar producătorii locali de produse bio cu scopul de a-și asigura o parte din necesarul de produse bio de la raft.

Astfel, în perioada 1 și 30 aprilie, producătorii care dețin în proprietate o suprafață cultivată de cel puțin 2000 mp de sere sau solarii, sau de 2 ha pentru culturi în câmp deschis și sunt interesați de conversia la agricultura ecologică ori au început deja procesul de conversie, se pot înscrie în program pe https://crestemromaniabio.ro .

Formularul, precum și criteriile de eligibilitate pentru ediția 2021 sunt disponibile pe pagina https://crestemromaniabio.ro/aplica-acum.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar