Cultuvare legume
Cultuvare legume
O firmă cu sediul în Tariverde, care se ocupă de „cultivarea legumelor și a pepenilor, a rădăcinoaselor și tuberculilor”, a fost preluată de un acționar, persoană fizică, din celălalt capăt al județului.

Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, nr. 4370, în Agro Business COG SRL a fost recent cooptată Dumitra Carazieanu din Băneasa, în vreme ce acționarul unic Cristina Lazer s-a retras din societate.

În cuprinsul deciziei nr. 1/2023 se evidențiază că părțile sociale pe care le-a deținut Cristina Lazer i-au revenit actualului acționar.

Totodată, sediul firmei a fost mutat din Tariverde, strada Răsăritului, nr. 62, în Băneasa, pe strada Amurgului, nr. 41. Rolul de administrator este acum îndeplinit de acționarul unic al societății.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Firma nu a avut activitate de la momentul înființării, așa cum arată datele consultate pe listăfirme.ro, în data de 2 octombrie 2023.

AGRO BUSINESS COG SRL
AGRO BUSINESS COG SRL

Pe Cristina Lazer o mai regăsim și în AGRO BUSINESS LAZER SRL din Tariverde, firmă care are același domeniu de activitate precum cel al societății din care a recent a ieșit.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 2 octombrie 2023, societatea a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 370.539 lei.

AGRO BUSINESS LAZER SRL
AGRO BUSINESS LAZER SRL
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Freepik

Citește și:

În locul fabricii de lactate din Băneasa ar putea fi construit un magazin Penny

Acuzat că nu vrea să-i pună pe oameni în posesie cu terenurile ce li se cuvin, primarul din Băneasa, Paul Coliș, se apără: „Urmează să demarăm procesul de retrocedare. Oamenii să aibă răbdare, nu depinde doar de mine”

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.