Alegeri interne pentru candidații USR Constanța la funcțiile de președinte CJC, consilieri locali și județeni

U.S.R. Constanța este, în această perioadă, în plină campanie de înscrieri și dezbateri interne, pentru alegerea candidaților la alegerile locale de anul viitor.

Desemnarea viitorilor primari, consilieri locali, consilieri județeni, președinte de Consiliu Județean se va face prin competiție și dezbateri. Procesul de alegere a candidaților USR Constanța va fi deschis tuturor membrilor USR, susține președintele organizației municipale a USR Constanța, Remus Negoi. “Candidații trebuie să fie de bună credință, cu o prestație și imagine bune în viața socială/personală și profesională, fără antecedente penale, să fie determinați să se implice în viața comunităților. Procedural, fiecare filială locală își va desemna propriul calendar. La data stabilită de filiala locală au loc alegeri interne, la care votează toți membrii acelei filiale”; susține liderul USR Constanța.

Pentru funcțiile de consilieri județeni și președinte de Consiliu Județean din partea USR Constanța, candidații trebuie să transmită până la data de 12 octombrie, la adresa de e-mail constanta@usr.ro, Curriculum Vitae și o scrisoare de intenție.

În aceeași perioadă, până pe 12 octombrie, candidații vor participa la dezbateri interne, pentru a convinge membrii asupra acordării votului.

Votul final va fi dat în Conferința Județeană a USR Constanța, formată din delegații aleși de fiecare filială locală și va avea loc pe 13 octombrie.