Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Candidatul PNL la Primăria Mangalia, actualul primar Cristian Radu, a lansat un atac  la adresa lui Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia.
Cristian Radu, pe care îl numește în discursul său “arabul”,  cere unui director de școală și la două soții de preoți ortodcși, să nu îl mai sprijine pe acesta și să șteargă postările pro Murad. Declarațiile au fost făcute in cadrul unei emisiuni la un post de televiziune locală. 

Cristian Radu a fost invitat într-o emisiune electorală la Antena 3 Constanța și încă de la început a pornit atacul la adresa lui Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, aprigul său adversar.

“Este trist să vezi că două soții de preoți ortodocși se află pe lista de consilieri locali PSD și astăzi susțin un arab la Primăria Mangalia. Le cer de îndată să facă pasul înapoi în semn de respect față de locuitorii Mangaliei. Este trist să vezi un director de școală că își pune pe Facebook că susține un arab la Primăria municipiului Mangalia. Ce exemplu va da acest director sau ce exemplu dă acest director copiilor? Îi cer de îndată, să retragă acea postare pe Facebook că susține un arab la Primăria Mangalia”, a declarat candidatul PNL la Primăria Mangalia.

În momentul în care moderatoarea Liliana Enache a încercat să tempereze elanul lui Cristian Radu și să îi spună că trăim într-o democrație, candidatul PNL la Primăria Mangalia a continuat în același ton.

“Nu e vorba de democrație. Acum zece zile o biserică foarte frumoasă din Mangalia de pe Rozelor, ați văzut ce s-a întâmplat acolo. Gândiți-vă că am de terminat biserica Sfântul Gheorghe din Mangalia, monument istoric, gândiți-vă că vom termina bisericile de pe Negru Vodă și de pe bulevardul Callatis, biserica din Neptun este aproape finalizată. Vă întreb care poate să fie relația unui arab cu biserica din Mangalia? Vorbim și de cea catolică, ortodoxă și de celelalte culte. Cum va intra în biserică arabul, în biserică din Mangalia? Care va fi relația preoților? Înțeleg, suntem un stat democratic, dar să nu mai credem în lampa fermecată a arabului, care vine și aruncă cu bani în noi”, a mai afirmat candidatul PNL la Primăria Mangalia.

Emisiunea este postată pe pagina de Facebook a primarului.