Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a fost punctat ieri trei zone importante din județul Constanța, în periplul său electoral – Ciobanu, Murfatlar și Constanța, unde s-a întâlnit cu mii de oameni care i-au arătat susținerea totală pe drumul pe care l-a ales.

Candidatul PSD s-a întâlnit cu cetățenii din zona de Nord a județului pe terenul de sport din comuna Ciobanu. Au participat cetățeni din Ciobanu, Hârșova, Saraiu, Garliciu, Horia, Ghindărești, Topalu, Crucea, Vulturu, Seimeni, Silistea, Pantelimon și Grădina.

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar

La Ciobanu, Viorica Dăncilă le-a vorbit oamenilor despre realizările guvernului pe care îl conduce și, cu același prilej, a lansat o provocare pentru președintele în funcție, Klaus Iohannis, o dezbatere între cei doi.

În cadrul discursului său, Viorica Dăncilă le-a spus oamenilor prezenți că își propune, și din postura de președinte al României, să continue proiectul Partidului Social Democrat care presupune crearea de condiții mai bune de trai pentru fiecare român.

Vizita continuă, de la ora 13.30, la Murfatlar, acolo unde candidatul PSD la prezidențiale se va întâlni cu cetățenii din zona centrală a județului pe stadionul din orașul Murfatlar. Vor fi prezenți cetățeni din Murfatlar, Medgidia, Ovidiu, Valu lui Traian, Poarta Albă, Ciocîrlia, Bărăganu, Castelu, Deleni, Adamclisi, Mereni și Peștera.

Stroe, despre Klaus Iohannis: “A continuat seria nenorocirilor pe care a avut-o Traian Băsescu”

La Murfatlar, Felix Stroe, președintele PSD Constanța a precizat faptul că Klaus Iohannis nu este altceva decât un continuator al lui Traian Băsescu, România având astfel 15 ani de nerealizări. “Am vrut să facem un exercițiu de imaginație și să găsim o faptă bună pe care a făcut-o acest cetățean pentru România în 15 ani. Cu toată bunăvoința, nu am găsit niciuna. A continuat seria nenorocirilor pe care a avut-o Traian Băsescu. Vrajba, ura, dezbinarea domnesc astăzi în România. Noi, în ziua de 10 și 24 noiembrie trebuie să votăm un om deosebit, o femeie deșteaptă, echilibrată, competentă, o mamă a națiunii care a condus România cu o mână de fier. N-am dreptate? Sigur că am dreptate “, a spus Stroe, în fața cetățenilor veniți din mai multe localități ale județului, la Murfatlar.

La întâlnirea cu simpatizanții PSD, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a luat cuvântul și a precizat, printre altele, faptul că Dăncilă trebuie să câștige alegerile prezidențiale din această toamnă încă din primul tur, din 10 noiembrie. Țuțuianu și-a motivat afirmațiile prin faptul că guvernul Dăncilă a sprijinit județul Constanța constant, fiind aprobate zeci de proiecte finanțate cu sute de milioane de euro.

Candidatul social-democrat a fost însoțit de echipa sa – Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, dar și de președintele PSD Constanța, Felix Stroe, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, dar și o parte dintre senatorii și deputații constănțeni și primarii PSD din întreg județul, printre care și primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

La finalul zilei, de la ora 18,30 întâlnire cu alegătorii din Constanța și zona de Sud a județului – Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța unde sunt așteptați să participe locuitori din Constanta, Mangalia, Navodari, Eforie, Techirghiol, Agigea, Cumpăna, Limanu și Tuzla.

Coloana sonoră a filmului “Rocky”, melodia oficială de campanie a Vioricăi Dăncilă

Aproape 1.000 de social democrați din Constanța au umplut, joi seara, până la refuz, sala mare a Casei de Cultură din Constanța. Motivul l-a constituit întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă și staff-ul de campanie.

Social-democrații au fost impresionați de melodie și la Casa de Cultură a Sindicatelor.

La această întâlnire s-au alăturat și reprezentanții organizațiilor municipale ale PSD, precum cea de femei, condusă de consilierul local municipal Mărioara Cojoc și organizația municipală a PSD, condusă de primarul municipiului, Decebal Făgădău.

Liderii PSD de la nivel local, rând pe rând, au prezentat-o pe Dăncilă drept cel mai potrivit om pentru a ocupa funcția de președinte al României. Pesediștii l-au criticat pe actualul președinte Klaus Iohannis, despre care au spus nu numai că este un puturos fără pereche, dar și un președinte care a încălcat Constituția, așa cum niciun alt șef de stat român nu a făcut-o.

Astfel, după ce în timpul zilei, la mitingul electoral la Murfatlar, președintele Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe, a spus despre Dăncilă că este „mama națiunii“, la acțiunea de la Casa de Cultură din Constanța, primarul Decebal Făgădău a spus despre Viorica Dăncilă „că nu este doar cea mai puternică femeie din politica românească, este și printre cei mai puternici bărbați din politica românească”, a spus Făgădău.

Marioara Cojoc, președinta organizației de femei a PSD Constanța: “Viorica Dăncilă este o femeie care va gira reconstrucția morală a societății românești”

Marioara Cojoc, președinta organizației de femei a PSD Constanța, a vorbit și domnia sa despre cechipa puternică de la Constanța care “merge înainte”: “Femeia clădește o societate nu doar pentru ea, ci pentru părinți, pentru copii, pentru bunici, pentru ceilalți. Noi, femeile, o știm pe doamna Dăncilă nu doar de la televizor, nu doar ceea ce citim ci o cunoaștem de la multiplele conferințe organizate la Buruxelles, acolo unde dânsa ne-a coordonat și unde am participat, de la întâlnirile formale și informare de la Școala de Vară a PSD și știm că este o femeie puternică ce va rezista tuturor atacurilor, ce va învinge, o femeie care va ajunge președintele României, care va respecta Constituția și legile țării, ce va gira reconstrucția morală a societății românești”, a mai spus profesorul Mariana Cojoc.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a declarat, în cadrul discursului său că “ne-am săturat de bărbaţi de stat îmbrăcaţi în fuste” şi că la Cotroceni trebuie să ajungă “un preşedinte român, o femeie, o femeie care a ştiut să fie mamă pentru copii, care să fie profesoară pentru elevi, care să fie prim-ministru pentru toţi românii”: “Doamna preşedinte a crescut continuu, astăzi conduce cu un punct şi jumătate faţă de Iohannis, faţă de Moţăilă”, a spus el, moment în care cei prezenţi au scandat numele liderului PSD.

“Doamna preşedinte, ne-am săturat de bărbaţi de stat îmbrăcaţi în fuste. Vrem la Cotroceni un preşedinte român, o femeie, o femeie care a ştiut să fie mamă pentru copii, care să fie profesoară pentru elevi, care să fie prim-ministru pentru toţi românii. Vă vrem la Cotroceni şi ne vom da sufletul şi vom face toate eforturile să fiţi la Cotroceni, pe data de 10 şi pe data de 24”, a continuat Felix Stroe.

El a spus că oamenii vor să trăiască în pace socială, “să trăim româneşte în ţara noastră, România”.

“Am convingerea, dragi prieteni, dragi colegi, că pe data de 10 şi pe data de 24 noiembrie Dumnezeu nu va fi neamţ. Nu va fi neamţ! Dumnezeu va fi român!”, a afirmat el, în aplauzele şi scandările celor prezenţi.

Senatorul de Constanța Nicolae Moga, fost ministru al Afacerilor Interne, a luat și el cuvântul: „Ia imaginați-vă încă cinci ani cu Iohannis președinte, cu Șică Mandolină (Orban, n.r.) premier, cu Turcan (Raluca Turcan, n.r.) ministrul Educației! Oameni buni, e groasă cu ăștia. La Cotroceni trebuie să avem un președinte social democrat care ține cu românii. Ce comparații să mai facem? 10 ani de zile cu Băsescu, cinci ani cu Iohannis. Oameni buni gândiți-vă la copii și viitorul vostru. Noi trebuie să votăm diferența dintre fapte și odihnă. Ce nu știu oamenii este că Viorica Dăncilă a fost înotătoare de performanță. De aceea are și corpul ăsta frumos. Păi, comparăm noi o femeie destoinică, cinstită și onestă, cum este Viorica Dăncilă, cu un adormit cum este Iohannis. Ce a făcut ăsta pentru români? Poate să îmi spună careva un lucru bun pe care l-a făcut Ioahnnis în acești cinci ani“, a declarat Moga.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju a declarat că la Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate a fost interpretată greșit când a comparat-o pe Dăncilă cu „mamă a tuturor copiilor României și îi cerea înăsprirea legilor pentru a preveni și alte cazuri precum cel de la Caracal: „Nu vă aduceam osanale, doamnă Viorica Dăncilă, nu îmi stă în caracter așa ceva. Nici acum nu vă aduc osanale, ci doar vă rog să aveți credință în Dumnezeu, în oameni adevărați și mergeți mai departe pe drumul pe care ați pornit. România merită să aibă un președinte un om între oameni, un om care să simtă ce trăiește fiecare…“, a mai spus Mariana Gâju.

Viorica Dăncilă: “Avem nevoie de un președinte care să aducă unitate în România”

La finalul întâlnirii, prezidențiabilul Viorica Dăncilă a făcut un rezumat al vizitei de la Constanța. “A fost o vizită în care am avut parte de foarte multă susținere. Am fost la Ciobanu, la Murfatlar, la Constanța. Am văzut oameni foarte atașați de candidatul PSD la prezidențiale și de partidul nostru. Oamenii nu au fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat și asta ne-au spus la fiecare întâlnire pe care am avut-o și cred că cuvintele pe care le-am auzit cel mai des au fost “mergeți înainte!”, “Fiți Puternici!”, “Noi suntem alături de dumneavoastră”. Ați văzut foarte mulți oameni și foarte mult entuziasm”, a precizat Dăncilă.

Întrebată ce șanse își acordă în cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a spus: “Sigur ajung în Turul II! Sper ca oamenii care își iubesc această țară, care vor să contribuie la creionarea acestei țări, oamenii care s-au săturat de ură și dezbinare să-mi fie alături și să putem să aducem la Cotroceni un altfel de președinte: un președinte al tuturor, care să lucreze în mod corespunzător cu Guvernul, indiferent de culoarea politică, în care fiecare român să aibă încredere. Un președinte trebuie să fie și al celor care l-au votat. Avem nevoie de un președinte care să aducă unitate în România”, a mai spus Dăncilă.

Citește și:

(Foto) Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, în vizită de lucru în județul Constanța

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD

Executat de SC SFINX UNION SRL – portal: www.ziarulamprenta.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 31190008