Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța, a lansat tuturor contracandidaților săi, invitația oficială la singura dezbatere publică în fața cetățenilor, din cadrul acestei campanii electorale.

Echipa de campanie a PPU-SL Constanța a vizitat toți contracandidații, fiindu-le înmânate acestora plicurile cu invitația la dezbatere.

Evenimentul, inițiat de Horia Constantinescu, va avea loc, joi, 24 septembrie 2020, începând cu ora 17.00, în incinta Amfiteatrului Mic din Parcul Tăbăcărie.

“Consider că locuitorii acestui oraș au dreptul să poată face o evaluare corectă a candidaților, iar noi avem obligația să ne prezentăm în fața acestora! Nu este important ceea ce credem noi, unii despre ceilalți, ci modul în care ne putem susține proiectele în fața electoratului. Neprezentarea la această întâlnire este, din punctul meu de vedere, o sfidare și o desconsiderare a cetățenilor, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată Horia Constantinescu lansează, pe această cale, constănțenilor interesați, invitația de a participa la dezbaterea publică. Reprezentanții presei și constănțenii vor putea adresa întrebări candidaților, fiecărui răspuns fiindu-i alocat un timp de 30 de secunde.

Până la ora emiterii comunicatului de presă, au confirmat prezența la dezbatere șapte dintre candidați – Horia Constantinescu- PPU-SL, Victor Cruceru- ALDE, Corina Martin- PER, Nicoleta Ploscaru- independent, Aila Reșit- independent, Sorin Titus Muncaciu- PNR, George Andrei Popescu- independent. Tudorel Chesoi (ANȚ) a refuzat vehement participarea. În ceea ce privește restul candidaților, încă așteptăm un răspuns. Toți candidații au primit invitația. Aceasta a fost înmânată fie personal, fie a fost predată la sediile de campanie.

Comandat de Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal)
Executat de SC SFINX UNION SRL – portal: www.ziarulamprenta.ro
Mandatar financiar – cod AEP 21200022

Citește și:

Horia Constantinescu și eTREZIREA, în misiune de igienizare a Parcului Gării

Candidatul PPU-SL la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, nemulțumit de cum arată mai multe zone din municipiu după întâlnirile cu alegătorii

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar