Loredana Bătărigă, candidat PRO România pentru Senat: “Un program bine gândit salvează viitorul României”

Candidata PRO România la Senat, Loredana Bătărigă, spune că problema dizabilităților a rămas nerezolvată în țara noastră din cauza lipsei de viziune a celor care puteau lua decizii mai bune și nu au făcut-o.

“Dizabilitatea nu trebuie să condamne la inacțiune! Cei mai mulți oameni care suferă din cauza unor dizabilități și-ar dori să învețe, să muncească, să trăiască la fel ca ceilalți. Așteaptă, de foarte mulți ani, un program coerent, o viziune corectă și un cadru legislativ adecvat, pentru a putea trece peste problemele pe care le au, dar toate acestea întârzie să apară. Eu vin cu un proiect care poate fi implementat în sute de localități, astfel încât viitorul să le zâmbească și acestor oameni afectați de dizabilități și familiilor lor”, explică Loredana Bărărigă.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Aceasta mai spune că un astfel de program coerent, aplicat la nivel de țară, care să le ofere cât mai multor români posibilitatea de a beneficia de diagnosticare corectă, precoce, dar și de terapie corectă, va reduce foarte mult din problema dizabilităților, pe termen lung.

“Foarte mulți se recuperează, cu un diagnostic bun și o terapie corectă. Recuperându-se, chiar și parțial, pot face performanță, se pot integra foarte bine în societate, pot munci și pot avea rezultate excepționale, așa cum au arătat mulți dintre oamenii care au reușit să-și învingă problemele. O investiție făcută inițial, pentru acești oameni și pentru familiile lor, greu încercate, ar scuti foarte multe eforturi viitoare, atât din partea statului, cât și a familiilor, dar, mai ales, i-ar salva pe acești oameni”, mai spune candidata PRO România la Senat, Loredana Bătărigă.

Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de SC Sfinx Union SRL; portal: www.ziarulamprenta.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200008

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar