Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat astăzi, la Olimp, la lansarea candidaților formațiunii politice din Constanța că lupta se dă cu indivizi care nu au scrupule și care au ținut pe loc Constanța în ultimii 20 de ani.

Orban a cerut mobilizare maximă pentru liberalii constănțenii, cărora le-a cerut să se lupte pentru fiecare vot.

“Intrăm în linie dreaptă. De acum înainte trebuie să călcăm pe accelerație, trebuie să mobilizăm toate echipele liberale pentru că în următoarele zile va trebui să ne bătem pe fiecare vot. Ne luptăm cu un adversar care nu are scrupule, care e în stare de orice ca să obțină voturi pe care nu le merită, e în stare să corupă, e în stare să fure, e în stare să falsifice procese verbale electorale, e în stare să intimideze angajați din companii sau din instituții publice pentru a-i determina să voteze împotriva voinței”, a spus președintele PNL.

Orban a afirmat că cei care au vrut să investeacă în Constanța au primit o ușă în nas.

“Ne bătem cu niște indivizi care nu au scrupule, care au ținut pe loc municipiul Constanța, județul Constanța, în timp ce constănțenii au sărăcit sau dacă au vrut să-și găsească un rost în viață au trebuit să plece să plece în alte țări, ei s-au îmbogățit cu nerușinare. Nimeni dintre sutele și miille de investitori care au vrut să investească în Constanța nu au primit altceva decât o ușă în nas pentru că Constanța și pe vremea lui Mazăre și pe vremea lui Făgădău, pe vremea lui Stroe în general, nu pot să zic pe vremea lui Țuțuianu că Țuțuianu a fost trimis la plimbare de adevăratul baron. Nu au existat bani decât pentru ei în timp ce toți ceilalți au fost siliți departe de orice fel de posibilitate de reuși în viață, de a dezvolta afaceri, de a dezvolta județe”, a mai afirmat Orban.

Președintele liberalilor crede că orașul și județul Constanța nu mai pot fi lăsate pe mâna unora cu nostalgie față de trecut și că doar Vergil Chițac poate câștiga Primăria Constanța și doar Mihai Lupu îl poate învinge pe Felix Stroe la președinția Consiliului Județean.

“Constanța nu mai poate fi lăsat pe mâna unor oameni care au nostalgie față de trecut și care stau cu ochii mai mult spre est și mai puțin spre Vest. România e țară europeană, România e țară NATO, trebuie să se dezvolte ca o democrație și ca o economie liberă, în care oamenii să fie respectați și să aibă dreptul la reușita în viață. Și asta depinde de fiecare dintre dumneavoastră să îi convingeți pe constănțeni că doar PNL are forța de a pune la pământ această mafie care a sugrumat Constanța și și-a bătut joc de fiecare cetățean al Constanței. Doar Vergil Chițac poate să bată primarul PSD, doar Mihai Lupu poate să-l bată pe baronul roșu care crede că poate să cumpere toți locuitorii județului Constanța, care umblă în fiecare zi pe la fiecare primar să mai târguiască câteva zeci sau câteva sute de voturi, care își folosește toate resursele care în mare parte sunt resurse publice pentru a încerca să cumpere oameni, să cumpere indivizi care au capacitatea de a influența votul altora. Nu putem accepta o astfel de politică. Destul. A trecut vremea pachetelor în care bugetul Constanței era făcut praf și pulbere numai pentru niște pachete care erau date oamenilor fără să li se dea o perspectivă reală de a trăi mai bine”, a mai spus Ludovic Orban.

Citește și:

(Video) Vergil Chițac, susținut în cursa pentru câștigarea Primăriei Constanța chiar de ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă