Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Mohammad Murad cere Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru municipiul Mangalia şi reluarea votului. Murad acuză faptul că rezultatul votului de duminică a fost viciat de o serie de evenimente care au influenţat intenţia de vot a celor din Mangalia. Potrivit unor surse, o cerere similară ar fi fost făcută şi de PSD, ALDE, PNȚCD, PMP, PER.

“Procesul electoral a fost viciat de un eveniment care m-a afectat electoral prin împiedicarea  cetăţenilor care intenţionau să mă voteze la funcţia de primar prin mediatizarea excesivă şi trunchiată a unui eveniment în care nu am fost implicat dar care a fost prezentat drept mită electorală oferită de subsemnatul şi de reţinerea mea de către organele de urmărire penală”, scrie Mohammad Murad în solicitarea sa.

“În consecinţă, prin prezenta cerere vă solicit să analizaţi probele anexate, coroborându-le cu situaţiile de fapt prezentate şi să dispuneţi (…) anularea alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia desfăşurate în data de 27 septembrie 2020 şi repetarea scrutinului  într-un termen de cel mult două săptămâni”, a solicitat Mohammad Murad.

Citește și:

(Video) Scandal la Mangalia. IPJ Constanța: Candidatul nu avea vreo calitate sau legătură cu incidentul

Partidul Ecologist Român îl susține pe Mohammad Murad la Primăria Mangalia

Mangalia rămâne fără terenuri! S-a pus sechestru pe trei terenuri aparținând municipiului

Cozmin Gușă despre “disperarea” lui Cristian Radu la Mangalia: “În ultimele luni numărul de flotanți a crescut cu  700”