Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
PNL Constanța acuză PSD de campanie electorală deoarece pe dispensele cu soluții dezinfectante din municipiu au fost aplicate autocolante cu însemnele folosite în campanie de candidatul social-democraților la Primăria Constanța, Decebal Făgădău.

“Partidul Național Liberal – Filiala Constanța a constat că PSD continuă Campania electorală chiar și în ziua votului, duminică, 27 septembrie. Primăria Constanța a utilat toate secțiile de votare din municipiu cu dispensere de soluții dezinfectante pe care sunt aplicate autocolonte cu însemnele folosite în campanie de candidatul la funcția de primar, Decebal Făgădău”, a anunțat PNL Constanța.

Din acest motiv, liberalii au depus o plângere la Biroul Electoral.

“În consecință, PNL – Filiala Constanța a formulat o plângere la Biroul Electoral de Circumscripție Constanța, prin care solicită îndepartarea materialelor de propaganda electorală de pe dispenserele din secțiile de votare. Conform legii îndepartarea acestor materiale se solicită de către președintele Biroului electoral al secției de votare și se duce la îndeplinire de persoanele desemnate de primar în cel mult 2 ore de la comunicare”, au precizat liberalii.