Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, candidatul PNL pentru un nou mandat de edil al localității, vine în întâmpinarea locuitorilor municipiului cu o echipă liberală de profesioniști din diverse zone ale vieții sociale. 

Împreună cu echipa sa, candidatul Partidului Național Liberal pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia își dorește să realizeze proiecte de anvergură pentru continuarea dezvoltării localității.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Prezentăm, în cele ce urmează, echipa liberală a primarului Valentin Vrabie propusă pentru Consiliul Local al Municipiului Medgidia:

1. Mincă Manuela – 44 ani, necăsătorită, un copil, 8 ani, elevă în clasa a III-a.

Medic primar chirurgie generală, supraspecializare chirurgia tiroidei, în prezent director medical al Spitalului Municipal Medgidia.

“Din anul 2000, mi-am desfășurat activitatea în Spitalul Județean Constanța, iar de trei ani am decis să revin în orașul Medgidia, să lucrez în spitalul unde m-am născut!

Pe lângă chirurgie sunt pasionată de lectură.

M-am alăturat echipei PNL, convinsă fiind că pot sprijini mai mult comunitatea locală prin îmbunătățirea și diversificarea serviciilor medicale oferite de spital”.

2. Copilu Viorel-Ciprian – 50 de ani, căsătorit de 20 de ani, o fiică de 16 ani, elevă la Liceul “Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

În prezent director financiar – contabil la Spitalul Orășenesc Cernavodă.

“În timpul liber, îmi place să călătoresc, să particip la maratoane caritabile, pentru a ajuta comunitatea și pentru a rămâne în formă și sănătos. De asemenea, îmi place să fiu la curent cu tendințele în evoluția activităţii economice atât la nivel național, cât și modul în care evenimente internaționale ne impactează.

Deoarece aici, în Medgidia, m-am născut, aici în Medgidia s-a născut și crește copilul meu, aici în Medgidia și în zonă mi-am desfășurat activitatea profesională, consider că trebuie să fiu responsabil de ceea ce se întâmplă în Medgidia. Din acest motiv doresc să mă implic activ în administrația Medgidiei, și să mă prezint în fața medgidienilor că un consilier local care știe și va aplică soluțiile necesare pentru că împreună să continuăm dezvoltarea Medgidiei!”.

3. Eftimi Sorina – Profesor, cu o experiență didactică de 26 de ani și o experiență managerială de 7 ani, colaborator M.E.C în programe de formare și formator al Casei Corpului Didactic Constanța.

“Îmi plac călătoriile și lectură, îmi iubesc familia, profesia și elevii. În calitate de membru al echipei P.N.L. Medgidia îmi propun să contribui la creșterea calității actului educațional prin integrarea copiilor noștri în școli moderne, care să ofere echitate și șanse egale la educație”.

4. Metin Omer – 33 de ani, căsătorit.

În prezent doctor cercetător ştiințific la Universitatea “Ovidius” din Constanța.

Hobby – plimbările în natură, sportul, lectura.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Medgidia este pentru mine un model de armonie între religii şi etnii. Această particularitate trebuie promovată şi potențată în beneficiul tuturor locuitorilor”.

5. Arslan Ozgün – 37 ani, căsătorit, o fetiță de 10 ani, absolvent al Facultății de Științe Economice și Juridice – Universitatea “Spiru Haret”, în prezent manager la o companie multinațională.

Hobby – călătorii în natură, offroad, muzică.

Arslan Ozgun

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal:  “Motivul candidaturii mele pe lista de consilier PNL este acela de a dezvolta economic acest municipiu și de a veni în sprijinul comunității pentru rezolvarea oricărei probleme. Vreau să fiu omul de legătură între cetățeni și primărie, așa cum am făcut-o timp de 4 ani”.

6. Dumitrescu Gabriel Dănuț – 54 de ani, căsătorit, o fiică în vârstă de 19 ani, studentă la Facultatea de Drept. În prezent administrator de firmă.

Hobby – pescuit sportiv, lectură Mircea Eliade – proză fantastică și Sven Hassel.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: Iubesc ﹰMedgidia și nu o să o părăsesc niciodată!”.

7. Feuzi Ismail – 57 ani, Electronist pentru Automatizări, căsătorit de 29 ani, un 1 băiat profesor la Coventry University specialitatea “Animație și Ilustrație”.

În prezent antreprenor și manager la Sultan Prodexim din Medgidia.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “M-am născut în Medgidia într-o familie minunată cu principii solide vizavi de viață și oameni. Am doi frați care mă susțin mereu în tot ce fac. Dorința mea arzătoare este să mi văd orașul într-o continuă dezvoltare iar oamenii ei să trăiască într un mediu curat și verde!!”.

8. Teodorescu Valeriu-Romeo, cadru didactic, 47 de ani, căsătorit, un copil.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Formarea tinerei generații prin educație este unul din principalele obiective ale noastre. Noi punem școala în centrul preocupărilor, pentru dezvoltarea societății românești prin strategii concrete, în vederea îmbunătățirii condițiilor sistemului de învățământ la nivel local, a susținerii cadrelor didactice și a familiei”.

9. Menan Samir – 52 de ani, Studii superioare – inginer, căsătorit de 25 de ani, doi copii – o fată – 20 ani studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare, U.P. București și un băiat de 18 ani elev clasa a XII-a, Colegiul Național “Constantin Brătescu” din Constanța, secția matematică – informatică. În prezent Director Controlul Calității.

Hobby – lectură, istorie, calculatoare, șah.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Dezvoltarea social-economică a Medgidiei și promovarea activităţilor având că temă diversitatea culturală, etnică și religioasă”.

10. Zisu Constantin –  66 ani, medic primar de medicină de familie, căsătorit, doi băieți medici.

Hobby: artă și muzică de calitate

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal:

“Alături de Medgidia și de echipa PNL Valentin Vrabie”.

11. Scabatura Adrian Denis – 45 ani, căsătorit, doi copii – fată de 15 ani și un băiat de 7 ani.

Studii: Postliceale: Universitatea Hiperion, Management și drept constituțional / Studii superioare: Inginer Electrotehnist.

Administrator societății comerciale: Construcții civile și industriale,proiectări și execuți electrice/ Restaurant/.

Hobby – călătorii în natură, offroad, pescuit, muzică.

“Motivul candidaturii mele pe lista de consilier PNL este acela de a dezvolta economic și social acest municipiu și de a veni în sprijinul și ajutorul oamenilor pentru rezolvarea oricărei situații. Cred cu tărie că Medgidia se poate dezvoltă și evolua pe toate planurile alături de o echipa unită!!!”.

12. Constantin George – 52 de ani, căsătorit  de 25 de ani, o fiică de 21 ani studentă anul III la Facultatea de Medicină “Carol Davila” București și un băiat de 17 ani elev clasa a XI-a, Specializarea matematică – informatică Liceul “Nicolae Bălcescu” Medgidia.

În prezent Inginer Electromecanic.

Hobby – călătoriile în scop turistic, apicultura, microferme păsări de curte.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Doresc să sprijin activ la transformarea orașului nostru într-unul modern, curat și liniștit!”.

13. Anton Marian Valentin – 57 ani, căsătorit, 2 băieți de 32 și 24 ani, ambii navigatori. Licențiat în Științe Juridice.

Hobby: literatură, sport.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Candidez din partea PNL pentru un post de consilier deoarece vreau să-mi aduc aportul la dezvoltarea orașului”.

14. Popescu Doina – 64 de ani, economist – Președintele CONSUMCOOP, căsătorită, o fiică absolventă drept administrație publică.

Hobby – lectură, călătoriile.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Vreau să fiu alături de Medgidia și echipa Valentin Vrabie”.

15. Caprinciu Stelică, 57 ani – economist, Căsătorit, 2 copii – o fiică 33 ani – medic, un  băiat – 29 ani – inginer.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal:

“Iubesc Medgidia!

M-am născut, am crescut, muncesc și m-am format aici că OM!

Este datoria noastră, a tuturor celor care îndrăgesc acest loc, să punem umărul la dezvoltarea orașului, să asigurăm un viitor  mai bun urmașilor noștri!”

16. Becu Gabriel, vârsta 50 de ani. Căsătorit de 30 de ani, două fete – 28 de ani și 20 de ani. În prezent agricultor – legumicultor, hobby pescuit sportiv și desen artistic.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Doresc împreună cu administrația locală să punem în practică proiectele pentru comunitatea în care trăiesc Remus Opreanu”.

17. Florea Elena, căsătorită, asistent veterinar, două fiice – 1 fată – 30 ani profesor engleză și cealaltă 28 ani – economist.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal:

“Îl cunost pe Domnul Primar Valentin Vrabie din anul 1986 și cred în continuare în puterea și priceperea dumnealui de a face schimbări majore în Medgidia! Locuiesc în municipiul Medgidia din anul 1997! Stă în puterea noastră de a continuă schimbarea în bine a Medgidiei!”.

18. Aurel Miron, 65 de ani, inginer construcții, căsătorit, o fiică licențiată în filologie.

Hobby: scrisul – membru în Uniunea Scriitorilor din România.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Vreau să dăruiesc o parte din mine acestui municipiu minunat”.

19. Rapciuc Bogdan-Gheorghe – 26 ani, în prezent Administrator Firme

Hobby – pescuitul și practicarea de activități sportive diverse.

Motivul pentru care candidez din partea PNL pentru un loc în Consiliu Local: “Medgidia este orașul natal și doresc să ajut la dezvoltare lui”.

20. Voicu Gheorghe, 67 de ani, căsătorit, două fete – una căsătorită economist,  cealaltă farmacist în Anglia.

În prezent electronist, depanator case marcat.

Membru PNL din anul  1994 și fost consilier între ani 2008 – 2O12.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Vreau și pot să mai ajut la dezvoltarea municipiului Medgidia”.

21. Parpală Romică – 56 de ani, lucrez în CRH Medgidia în funcția de mecanic utilaje specifice, căsătorit de 34 ani.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Doresc să fiu consilier local pentru că îmi iubesc orașul natal Medgidia și vreau să fiu în echipa domnului Valentin Vrabie”.

22. Brânză Dumitru – 66 ani, Studii postliceale, Specialitatea: Tehnologia constructiilor industriale de inalta tehnicitate, doi copii de profesie ingineri, în prezent pensionar.

23. Oanca Mircea, 35 de ani, căsătorit, tatăl a 2 fete în vârstă de 14 și 9 ani.

Mecanic auto, electrician în instalații energetice.

Hobby: drumeții, fotografie, pescuit.

Motivul candidaturii pentru funcția de consilier local din partea Partidului Național Liberal: “Medgidia este casa mea și vreau să mă implic în dezvoltarea acestui municipiu frumos, pentru ca tinerii acestui oraș să nu mai fie nevoiți să-și părăsească casa pentru un trăi decent!”.

 

Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanta
Executat de SC SFINX UNION SRL – portal: www.ziarulamprenta.ro
Mandatar financiar – cod AEP 21200012

Citește și:

Planurile candidatului PNL la Primăria Medgidia, Valentin Vrabie, pentru un nou mandat de primar

(Video) Municipiul Medgidia după 4 ani de mandat cu Valentin Vrabie

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar