Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia și candidat PNL pentru un nou mandat la funcția de primar, a postat, în această dimineață, pe pagina sa de socializare, scrisoarea deschisă pe care a transmis-o locuitorilor orașului. 

Edilul le vorbește locuitorilor municipiului despre efortul pentru dezvoltarea Medgidiei, în ciuda tuturor piedicilor puse permanent de Consiliul Local, dar și despre faptul că nu a cedat presiunilor, nu a trădat și nu a negociat în defavoarea lor.

Edilul le vorbește cetățenilor despre consilierii locali care, parte din ei, le cer un nou vor la alegerile din 27 septembrie, și care, timp de 4 ani au “format o gașcă pentru a-și atinge scopurile meschine”. “Timp de patru ani au fost preocupați doar de manipularea și distorsionarea realității, învrăjbirea oamenilor și blocarea investițiilor. (…)  A venit momentul și stă în puterea dumneavoastră să stopați acest circ permanent! “, mai spune Valentin Vrabie în cadrul scrisorii deschise.

Redăm mai jos scristoarea deschisă, așa cum a fost ea postată pe pagina primarului Valentin Vrabie pe Facebook:

Dragi cetățeni,
V-am demonstrat în acești patru ani că prin efort susținut și muncă titanică, dezvoltarea Medgidiei este posibilă, iar în acest moment se află pe o pantă ascendentă. În ciuda tuturor piedicilor puse permanent de Consiliul Local, m-am zbătut să schimb soarta municipiului și am făcut tot ce a fost omenește posibil pentru comunitate. Deși este o luptă grea și nedreaptă, nu am cedat presiunilor, nu am trădat și nu am negociat în defavoarea cetățenilor. Chiar dacă suntem departe de ideal, cu ajutorul și susținerea dumneavoastră, sunt convins că MEDGIDIA VA STRĂLUCI!
Din păcate, o parte a consilierilor aleși să vă reprezinte în anul 2016, a format o gașcă pentru a-și atinge scopurile meschine și v-a sacrificat pe dumneavoastră, cetățenii. Timp de patru ani au fost preocupați doar de manipularea și distorsionarea realității, învrăjbirea oamenilor și blocarea investițiilor. Chiar și în perioada acestei campanii electorale, contracandidații mei dau dovadă de lipsă de caracter, mint și mă denigrează prin toate mijloacele posibile.
A venit momentul și stă în puterea dumneavoastră să stopați acest circ permanent! Împreună, pe 27 septembrie putem pune capăt anchetelor penale pornite la comandă politică împotriva mea și a mii de oameni care au avut curajul de a-mi susține demersurile prin semnătură. Dezinteresul total al autorităților județene față de Medgidia trebuie să înceteze, iar toți acești indivizi care au blocat dezvoltarea municipiului nostru trebuie să plece acasă!
Pentru a nu mai pierde timpul și energia în războaie politice inutile, am hotărât să mă implic și să reformez Filiala Medgidia a Partidului Național Liberal, unde am pun bazele unei echipe responsabile. Tocmai de aceea, candidez pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia din partea PNL, alături de o echipă formată din oameni de bună-credință, profesioniști în domeniile lor de activitate, pentru care eu garantez. Este momentul în care trebuie să demonstrăm că ÎMPREUNĂ CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI cu oameni noi, integri, care vor binele acestei comunități.
Pentru a continua drumul dezvoltării, pentru un municipiu prosper, pentru o comunitate sănătoasă, copii veseli, tineri încrezători, oameni activi și prosperi, seniori fără grija zilei de mâine, am nevoie de sprijinul dumneavoastră! Am încredere că veți aprecia și susține atât proiectele aflate în derulare cât și pe cele viitoare, care au un singur scop: dezvoltarea economică, socială și administrativă a municipiului Medgidia! Acum a venit momentul să îi sancționăm pentru faptele lor pe toți cei care își urmăresc doar propriile interese!
Fiți alături de mine la alegerile locale desfășurate în data de 27 septembrie! VOTAȚI Partidul Național Liberal pe toate cele patru buletine de vot: Primar, Consiliul Local, Președinte al Consiliului Județean și Consiliul Județean Constanța!
Ziua alegerilor este momentul dumneavoastră! Prin vot trebuie să demonstrăm că Medgidia este o comunitate unită! Cu o majoritate zdrobitoare în Consiliul Local ÎMPREUNĂ CONTINUĂM DEZVOLTAREA MEDGIDIEI!
Cu respect,
Valentin Vrabie
Comandat de Partidul National Liberal- Filiala Constanta
Executat de SC SFINX UNION SRL – portal: www.ziarulamprenta.ro
Mandatar financiar – cod AEP 21200012