Europarlamentarul Rareș Bogdan o susține pe Anca Belu, candidatul PNL la Primăria Mihail Kogălniceanu, pentru obținerea unui nou mandat, spunând că este cea mai potrivită pentru această localitate.

Rareș Bogdan a spus, într-un clip video postat pe Facebook, că Anca Belu, actualul primar al comunei și candidat pentru un nou mandat din partea PNL, ca a reușit să dezvolte localitatea Mihail Kogălniceanu accesând bani europeni.

“Despre Anca Belu am vorbit și înainte, imediat ce am vizitat acea localitate în campania electorală de la alegerile europarlamentare și apoi de la alegerile prezidențiale. Cred că nu este cazul să vă mai spun eu cum arată Mihail Kogălniceanu sub mandatul Ancăi Belu, ce înseamnă Anca Belu ca primar și cum a înțeles această doamna senzațională din politica românească să acceseze bani europeni, să folosească bani europeni și mai ales să administreze o localitate care este emblematică. Când vorbește despre Mihail Kogălniceanu vorbești acum despre baza NATO și despre aeroport, dar poți vorbi în multe alte feluri despre ea și în primul rând poți vorbi de o oază de prosperitate, de normalitate, o oază de europenism într-o mare roșie a unor socialiști care au din păcate sărăcit acest județ și au sărăcit o bună parte din localitățile județului”, a spus Rareș Bogdan.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Rareș Bogdan susține Anca Belu – primar Mihail Kogalniceanu

Europarlamentarul Rares Bogdan este alături de doamna Primar Ancuța Daniela Belu în drumul ei spre o comună europeană!Pe 27 septembrie, votați Ancuța Daniela Belu și Partidul Național Liberal pe toate cele 4 buletine de vot!#ContinuamImpreuna #AncaBelu #PNL #MihailKogalniceanu #RaresBogdan

Publicată de PNL Mihail Kogalniceanu pe Joi, 24 septembrie 2020

El a precizat că Anca Belu vine din viitor, înțelegând ce înseamnă colaborarea cu cetățeanul, dar și cu Comisia Europeană.

“Parcă Anca Belu vine dintr-o altă lume și vine din viitor pentru că ea a înțeles înaintea multora ce înseamnă să colaborezi cu cetățean, ce înseamnă să înțelegi valoarea banilor europeni și să înțelegi ce înseamnă legătura cu Comisia Europeană, cu Bruxelles-ul. În momentul în care Anca Belu a decis să candideze din nou pentru mine a fost o mare, mare bucurie și pentru Adina Vălean comisarul nostru de Transporturi. Atât eu, cât și Adina, eu ca șef de delegație Bruxelles, Adina ca comisar pentru Transporturi suntem încântați să o susținem pe Anca Belu și să spunem că este cea mai bună, cea mai potrivită alegere pentru dumneavoastră”, a mai declarat europarlamentarul PNL.

Rareș Bogan a subliniat că Anca Belu este un primar pentru secolul XXI, care poate conduce orice oraș din România.

“Nu cred că vreți să vă întoarceți în timp, nu cred că vreți să mergeți spre socialism în sărăcie și spre socialismul oamenilor care refuză modernizarea, cred că vreți ca copiii dumneavoastră să nu mai plece din Mihail Kogălniceanu, cred că nu vreți să vă petreceți serile stând pe Skype pentru a vorbi cu copiii dumneavoastră aflați în Valencia, în Spania, în Barcelona, în Italia, în Germania, în Franța. Cred că vreți ca să aveți copiii lângă dumneavoastră. Anca este un primar pentru secolul XXI, Anca Belu este un primar care poate să conducă orice oraș din România și a ales să rămână la Mihail Kogălniceanu. Anca Belu este un primar care câștiga și în Franța, și în Italia pentru că este performantă, dar a ales să rămână în Mihail Kogălniceanu. E o șansă uriașă pentru Mihail Kogălniceanu și sunt convins că la Anca va fi doar scorul cel care va arăta bucuria pe care o aveți dându-i un vot. Votați Anca Belu, votați cu încredere, votați cu mintea, votați cu sufletul pentru că votați un om absolut remarcabil pentru Kogălniceanu și pentru județul dumneavoastră”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!