Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, care candidează pentru un nou mandat de edil în fruntea localității prezintă locuitorilor comunei, printr-un filmulț și un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, realizările din ultimii ani, de la proiecte de infrastructură, înființarea de noi unități de învățământ, până la înființarea unei substații a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Iată mesajul postat de primarul comunei, Ancuța Belu care este însoțit de filmul de prezentare a localității:

“În ultimii 8 ani am depus toate eforturile pentru a moderniza comună noastră, pentru a face din Mihail Kogălniceanu o localitate europeană, dezvoltată și un loc pe care să îl numim cu mândrie ACASĂ.
Pe parcursul acestei campanii electorale voi evidenția o parte din proiectele implementate în decursul celor două mandate, dar și ceea ce îmi doresc să realizăm pe viitor. Cu asta vin în față dumneavoastră: cu realizări, cu fapte și nu doar cu vorbe!
Am început un drum greu în anul 2012, însă am avut alături o echipa încrezătoare și ambițioasă. Am atras fonduri europene și guvernamentale cu ajutorul cărora am asfaltat 70% din rețeaua de drumuri comunale, am investit în educație, construind două grădinițe cu program prelungit și un After School, am creat locuri de joacă pentru copii, am extins și modernizat Centrul de Tineret “George Leolea”, am modernizat dispensarul din comună pentru a putea oferi localnicilor servicii medicale diverse și de calitate, înființând inclusiv o substatie a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, am eficientizat rețeaua de iluminat public prin montarea de becuri de tip LED, cu un consum redus de energie, am implementat un sistem de supraveghere video, necesar siguranței cetățenilor din localitatea Mihail Kogălniceanu, am amenajat spații verzi și parcări în mai multe zone ale comunei, iar acestea sunt doar o parte din realizările echipei PNL Mihail Kogălniceanu.
Am încredere că în dată de 27 septembrie veți face alegerea potrivită pentru comună noastră. Continuăm împreună!”, a scris primarul Ancuța Belu pe pagina sa de Facebook.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar