“Am fost, sunt și voi rămâne omul devotat”, spune primarul orașului Ovidiu, George Scupra într-un film de prezentare a realizărilor din ultimii patru ani de mandat, dar și a planurilor pe care le are pentru localitate, postat pe pagina de Facebook

Edilul orașului Ovidiu evidențiază, în acest clip video, câteva din cele mai importante proiecte pe care le-a derulat în al doilea mandat de primar.

“Suntem pe un trend pozitiv, indiferent că vorbim despre infrastructură, construcții sau utilități publice. Sunt economist și am știut în prima clipă că șansa dezvoltării localității noastre este atât atragerea de fonduri europene, cât și atragerea investitorilor privați, de aceea am încercat să creem cadrul necesar dezvoltării chiar și prin realizarea Planului Urbanistic General. Printre principalii investitori din Ovidius amintim Spitalul OCH, Academia Gheorghe Hagi, unul din cei mai mari producători de betoane, cel mai mare producător de prefabricate din România, hipodromul și herghelia de la Culmea”, spune primarul George Scupra.

Pentru un nou mandat, primarul George Scupra vine cu o echipă tânără, bine pregătită, așa cum el însuși îi prezintă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pentru un nou mandat George Scupra își propune ducerea la îndeplinire a mai multor proiecte de anvergură care vor aduce un plus de valoare și dezvoltare localității dintre care amintim: asfaltarea cartierelor Tineretului și Sat Vacanță – proiecte deja depuse la Compania Națională de Investiții, canalizare și gaze naturale pe toate străzile din Ovidiu, realizarea a trei pasarele pietonale pe Șoseaua Națională în zonele Liceu, Geamie și sens giratoriu Ovidiu Sud, continuarea zonei de promenadă de la Parc Faleză Lac până la Castrul Roman, scoaterea firului dezafectat de cale ferată și transformarea zonei create în spațiu de petrecere a timpului liber, modernizarea și sistematizarea trotuarelor și a spațiilor verzi de pe toată Șoseaua Națională, strada Poiana, strada Insulei și în dreptul cartierului Tineretului.

De asemenea, a fost depus pe lista de sinteză proiectul de extindere a Companiei Naționale de Investiții proiectul de extindere a liceului “Ion Podaru”, o aripă nouă, cu mai multe clase și laboratoare, bazin de înot în zona blocului C- D, realizarea unui pavilion Expozițional în parcul de pe malul Lacului, plajă pe apă, modernizarea iluminatului arhitectural a instituțiilor publice din oraș, finalizarea proiectului de asfaltare la Poiana și realizarea rețelei de canalizare de apă și canalizare în tot satul. La Compania Națională de Investiții a fost depus deja proiectul pentru Centru multifuncțional.

Sursă video:  Facebook

Citește și:

Primarul George Scupra: “Am reușit să creăm 400 de locuri de muncă prin aducerea investitorilor în orașul Ovidiu în ultimii doi ani”

Primarul George Scupra continuă sprijinirea performanței elevilor orașului: “În școlile și grădinițele noastre vom implementa o platforma digitală ovidiucitește.ro”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar