Covid-19 - situatie judetul Constanta
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 276 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 261 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 48 de persoane internate, dintre care 26 din județul Constanța și 22 din județele Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 72 de persoane, care ocupă 3% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.216 persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 9 sancțiuni contravenționale (în cuantum de 5.070 lei), dintre care una pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020.

Citește și:

6 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore în județul Constanța. Bilanțul național crește cu 146 de cazuri