Bogdan Stanoevici a murit, scrie observatornews.ro. Acesta fusese ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019. Stanoevici s-a remarcat la începutul pandemiei de Covid prin dese critici la adresa măsurilor de protecție impuse de autorități.

Actorul a fost diagnosticat în urmă cu mai multe săptămâni ca având Covid-19.

Acesta se afla internat la Spitalul “Sfântul Pantelimon” din Capitală din data de 16 decembrie, fiind infectat cu SARS-CoV-2.

La numai două zile de la internare, Stanoevici a fost transferat la Terapie Intensivă, în stare gravă.

Ulterior, în data de 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost transferat la Institutul Inimii, unde a și decedat în această dimineață.

În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest.

Totodată, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos. “Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici.

Înainte alegerilor parlamentare din decembrie 2020, Bogdan Stanoevici susținea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator , iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

 

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar