Potrivit ultimei statistici transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în urmă cu puțin timp, la nivelul județului Constanța au fost raportați șase cazuri de vindecare de COVID-19. 

La nivelul întregii țări 115 persoane au fost declarate vindecate și externate – 53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj.

Reamintim că astăzi au fost raportate cele mai multe cazuri de infecții de la debutul pandemiei, la nivelul țării noastre, 263 de cazuri. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 94 de ani.

Până astăzi, 24 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Cluj, Timișoara și Neamț, au decedat.

UPDATE:

Situația actualizată privind COVID-19, la nivelul județului Constanța:

  • 816 de persoane carantinate
  • 7.754 de persoane aflate în izolare la domiciliu

Citește și:

263 cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. Bilanțul a ajuns la 1.292

Încă un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus, o femeie de 80 de ani internată la Iaşi

Vești bune de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: “Aproape în fiecare zi, câte un pacient internat cu noul coronavirus, COVID-19, pleacă acasă negativ, vindecat”

Robot de ultimă generație la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor

Patru containere dotate destinate personalului medical au fost amplasate în curtea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

Primăria Constanța a alocat 2,5 milioane de lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. La ce vor fi folosiți banii

Iohannis anunță restricții fără precedent: IZOLARE la DOMICILIU pentru toți românii

Persoanele în izolare sau carantină vor fi supravegheate electronic

Prefectul județului Constanța, toate răspunsurile privind pandemia de coronavirus, cazurile de infectare și carantinații cazați pe raza județului Constanța