Ministrul Apărării Naţionale a declarat joi că din 5 aprilie vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-Covid.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, în incinta acestora, un flux va fi destinat pentru militari şi trei, pentru civili.

Întrebat dacă a resimţit un conflict cu reprezentanți ai Ministerului Sănătăţii, respectiv cu ministrul Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de imunizare, șeful MApN a răspuns: “Nu, nici pe departe”.

“În tot ansamblul ăsta de activităţi, nu am stat să urmărim partea de conflict personal. Şi nici nu cred că a fost un conflict personal. Cred că sunt amândoi suficient de tineri, şi suficient de inteligenţi, să poată să aibă un dialog profesional”, a adăugat Nicolae Ciucă, care a apreciat că “probabil la început lumea a văzut implicarea Armatei ca pe o chestiune care ar impune o anumită conduită, ceea ce nu este deloc adevărat”.

“Conduita pe care noi am adus-o în tot acest ansamblu de măsuri a fost partea aceasta de rigoare, de seriozitate şi mai este ceva – Ministerul Apărării Naţionale dispune de instrumentele necesare logisticii medicale astfel încât să putem să acţionăm oriunde este necesar”, a subliniat ministrul Apărării.

Citește și:

Link-ul pentru raportarea reacţiilor adverse este postat pe site-ul Rovaccinare

Globalworth, primul dezvoltator imobiliar din România care oferă un spațiu de birouri pentru un centru de vaccinare anti-COVID

OMS: Personalul navigant maritim şi aerian trebuie să fie prioritar pentru vaccinarea anti-COVID-19

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar