Spitalul Municipal Mangalia devine unitate suport pentru COVID

Încă un spital din județul Constanța va deveni suport COVID! Este vorba despre Spitalul Municipal Mangalia, care va avea 120 de locuri destinate pacienților infectați cu virursul SARS – CoV2.

Șefa Direcției de Sănătate Publică din Constanța, Cristina Schipor, a declarat că măsura a fost luată din cauza numărului mare de îmbolnăviri din ultima perioadă.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

În aceste condiții, unitatea medicală din Mangalia se pregătește, în regim de urgență, pentru a prelua pacienții suspecți sau confirmați COVID-19, anunță primăria Mangalia.

În prezent, la nivelul unității spitalicești din Mangalia activitatea medicală se desfășoară în condiții normale și au loc acțiuni de reorganizare a spațiilor medicale. Pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus în rândul cadrelor medicale, dar și a pacienților internați, la unitatea sanitară au fost luate măsuri de prevenție și igienico-sanitare, încă de la debutul crizei epidemiologice. În acest sens, a fost amenajat un spațiu special pentru triajul pacienților, două izolatoare și se intervine cu promptitudine la orice caz care ar putea pune în pericol sănătatea publică.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar