Un cadru didactic de la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa, confirmat cu COVID-19

O profesoară de Educație fizică și sport, care își desfășoară orele la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul”, din Constanţa, a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de miercuri, cu COVID-19.

Consiliul de Administrație al școlii a propus suspendarea cursurilor la cele trei clase de a III-a. Cadrul didactic predă și la Școala Gimnazială nr. 8.

„Prin consiliile de administraţie, în cadrul şcolilor în care doamna profesoară şi-a desfăşurat activitatea în cele două zile, s-a hotărât ca, de exemplu, clasele cu care doamna a avut contact direct să intre în izolare şi să-şi desfăşoare activitatea online. Ce ştim este că activitatea s-a desfăşurat afară, în curtea şcolii, doamna a purtat mască pe tot parcursul orelor şi a stat la distanţă faţă de copii. Spun din ce ne-a informat conducerea unităţii de învăţământ. Chiar colegii au confirmat că doamna a purtat tot timpul mască. Nu vreau să cred că s-a prezentat la oră fără mască“, a declarat Anca Dragomir

De la începutul anului şcolar, pe 14 septembrie, şi până ieri, în judeţul Constanţa, 16 cadre didactice şi 5 elevi au fost confirmaţi cu COVID 19.

Citește și:

Elevi confirmați cu COVID-19 la Școala 30 “Gheorghe Țițeica” și la Liceul “George Călinescu” din Constanța