Organizatorii Untold și Neversea propun că cele două evenimente să fie organizate cu public în acest an, accesul urmând să fie condiționat. Soluțiile propuse se referă la dovadă vaccinării, dovadă anticorpi sau rezultat negativ la un test rapid COVID-19, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al celor două festivaluri la Antena 3.

“Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment”, a completat Chereji.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat în 7 februarie că nimeni nu poate garanta că aceste festivaluri vor avea loc la datele stabilite de organizatori și cu public.

“Nimeni nu poate să garanteze că astfel de festival poate să aibă…eu sper, dar nici măcar procente nu putem să dăm. Dacă întrebați colegii de la INSP, colegii de oriunde despre așa ceva o să spună că e prea devreme, nu pot să va spun nimic. Cine decide își asumă acest lucru, nu ai cum să îmi noi o facem și apoi să începem să ne certăm cu o luna înainte că voi de ce nu ne lăsăți. Sunt două, trei, patru festivaluri care se fac pe an, care la acest moment încă nu știm dacă vor putea să se țînă, nu pentru că avem ceva cu festivalurile, dar pentru că este probabil că nu vom putea să permitem un număr mai mare decât 100 de oameni sau 150 sau 50 să desfășoare o activitate împreună. Asta e problema”, a spus Arafat.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar