Delta Dunării este disponibilă în Street View pe Google Maps, începând din această săptămână, şi poate fi parcursă de orice persoană din lume cu o conexiune la internet.

Delta este prezentă cu toate frumuseţile ei, de la rute navigabile la lacuri şi canalele acoperite de vegetaţie, de la păsări şi floră, la arhitectură locală şi sate înconjurate de ape. În total, sunt acoperiţi peste 1.500 de kilometri de canale şi drumuri.

WWF & Google: Delta Dunării poate fi explorată virtual pe Google Maps

Începând de azi, Delta Dunării este disponibilă în Street View pe Google Maps și poate fi parcursă de orice persoană din lume, cu o conexiune la internet. Vă invităm să o explorați, în câteva click-uri. Mai multe: http://www.wwf.ro/resurse/comunicate_de_presa/?uNewsID=337491#Connect2DanubeDelta #ProtectWater

Publicată de WWF-Romania pe Marţi, 30 Octombrie 2018

Locuri şi informaţii pot fi descoperite în galeria dedicată Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării de pe pagina centrală Street View: https://goo.gl/ewshTx.

Proiectul de preluare a imaginilor din Delta Dunării a fost realizat cu ajutorul echipei WWF România, care a parcurs Delta în lung şi în lat cu trekkerul Google în spate, pe bicicletă, pe barcă sau cu căruţa, cu sprijinul localnicilor. Operaţiunea de preluare a imaginilor s-a desfăşurat pe parcursul lunii iunie 2018. Echipa WWF a parcurs majoritatea traseelor turistice din Deltă, localităţile Mila 23, Sulina, Letea. La această adresă găsiţi un video making-of al proiectului de preluarea a imaginilor Street View din Delta Dunării: https://goo.gl/HTcWUG.

Delta Dunării, sit UNESCO protejat la nivel internaţional, adăposteşte peste 5000 de specii de animale şi plante, peste 300 de specii de păsări, majoritatea strict protejate, cea mai mare colonie de pelicani şi cea mai întinsă zonă compactă de stufăriş din Europa.

Sursa: www.news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.