Pe 19 iunie, de la ora 19.00, locuitorii municipiului Medgidia se pot bucura de un spectacol de excepție pe scena Casei de Cultură. Piesa, regizată de Mimi Brănescu, îi are în distribuție pe Daniel Hara, Pavel Bârsan și Magdalena Chinaia și se anunță a fi o comedia pe cinste.

La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor.

Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate.

Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul „Gunoierul” – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Biletele pentru acest spectacol le puteți achiziționa de pe iabilet.ro.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar