Mâine, 17 iunie 2021, de la ora 18.00, la Teatrul „Căluțul de Mare” se desfășoară în premieră spectacolul-laborator „AMALIA RESPIRĂ ADÂNC, spectacol pentru tineret, cu studenți masteranzi ai Facultății de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța. Piesa a fost pusă în scenă în colaborare cu Teatrul „Căluțul de Mare” în cadrul programului „PRIMUL PAS CĂTRE PROFESIONISM”.

Textul piesei îi aparține #AlineiNelega, critic literar, dramaturg, eseist, prozator și publicist român contemporan, regia artistică este realizată de Aurel Palade, regizor și manager al Teatrului „Căluțul de Mare” iar coregrafia spectacolului este concepută de Alice Safta.

Spectacolul prezintă povestea vieții unei femei, ce traversează perioada comunistă din România, în intervalul 1960-1989 până în anii 2000; personajul principal este prezentat în diferite etape ale vieții, pe parcursul perioadei întunecate la propriu și la figurat a comunismului dar și după căderea acestuia, când eroina piesei pătrunde în lumea libertății capitaliste, pe care o înțelege la fel de puțin spre deloc.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Distribuția este alcătuită din studenți masteranzi ai Facultății de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța: #CristianaDrăgan, #IrenneAldea, #AlinaCrăiță, #NicoletaLungu.

🔴Accesul este gratuit, în  limita locurilor disponibile!🔴

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!