Pe 13 decembrie au loc alegeri la Uniunea Democrată Tătară

Evenimentul va avea loc la Casa De Cultură „I.N. Roman” din Medgidia, începând cu ora 20.00. La acest moment conducerea formațiunii este asigurată de Naim Belgin.

Conducerea formațiunii anunță că sunt primiți cu brațele deschise toți tătarii și nu numai iar membri au voie să voteze chiar dacă nu și-au plătit cotizația. De asemenea, membrii nu își pierd această calitate decât în cazuri extreme specificate în statut și votează toți cei care completează formularul de adeziune.
„Din cauza legii care nu ne permite utilizarea datelor fără acordul expres exprimat am pregătit un nou formular ce include și o declarație. Astfel vor vota toți cei care vor participa la aceste alegeri chiar dacă nu fac parte din marea familie a UDT, după ce vor completa un formular (La intrare vor primi un formular și un buletin de vot. Pentru a vota vor depune în partea stângă formularul și în partea dreaptă, în urmă, buletinul de vot secret)Ț, se anunță într-o informare transmită de UDT. 

UDT precizează că data alegerilor a fost aleasă în anul 2015, și nu a fost luat în calcul ziua în care va pica această dată. De asemenea, tot în aceeași informare se menționează faptul că Naim Belgin, președintele actual va participa doar la deschiderea ședinței apoi va părăsi incinta în care se desfășoară alegerile pentru a nu influența activitatea Biroului Electoral.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.