Filiala locală Medgidia a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează vineri, 10 septembrie, de la ora 16.00, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Medgidia, evenimentul dedicat luptelor tradiționale tătărești – Kureș. Manifestarea va avea loc pe stadionul “Iftimie Ilisei”. 

Organizarea unei manifestări dedicate luptelor tradiționale tătărești a devenit o tradiție la Medgidia, aici comunitatea tătară fiind una însemnantă.

“La Medgidia tot timpul este altceva. Premiile sunt foarte atractive, iar astfel îi încurajăm pe tineri, dar nu numai, să păstreze tradiția și să o ducă mai departe, generațiilor viitoare, intactă, așa cum și noi am primit-o de la înaintașii noștri. La Medgidia este o comunitate care a avut și are mulți luptători care au câștigat premii în majoritatea localităților unde au participat la astfel de concursuri.

Îi așteptăm pe toți iubitorii de sport și tradiții, locuitori ai municipiului Medgidia, dar nu numai, în număr cât mai mare vineri, pe stadionul “Iftimie Ilisei”, în zona “pătrățel”, ne-a declarat Arslan Ozghiun, președintele UDTTMR Medgidia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Concursul se va desfășura pe trei categorii, iar premiile vor fi pe măsură.

Astfel, la prima și a doua categorie – “Luptători” și “Tineret”, câștigătorii locurilor I și II vor primi câte un berbec. De asemenea, vor fi premiați și participanții care vor ocupa locurile III și IV.

Cea de-a treia categorie este dedicată profesioniștilor. Luptătorul care va ieși pe locul I va primi un taur, cel de pe locul II – un berbec, iar locurile III și IV vor primi diferite sume de bani.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar