Programul Teatrului de Stat Constanța pentru acest week-end

Prima dintre piesele ce vor fi puse în scenă în această stagiune la Teatrul de Stat Constanța este „Niște… năroji”, pe care o vom revedea în acest week-end.

Luna februarie aduce iubitorilor de teatru constănțeni trei piese care nu au fost jucate în această stagiune și se bucură de mare succes.

Vineri, 2 februarie, la ora 19.00, spectatorii sunt invitați într-un fel de Las Fierbinţi oltenesc, textul spectacolului „Niște… năroji” fiind adaptat de Iulian Enache după „La Lilieci” de Marin Sorescu.

Tot Iulian Enache semnează și regia, punând accent pe momentele cheie ale satului, nuntă şi înmormântarea, încercând să evidenţieze simbolic semnificaţiile profunde. Toate acestea fără a pierde din vedere umorul intrinsec al textului sorescian.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sâmbătă, 3 februarie, la ora 19.00, în regia lui Liviu Manolache şi scenografia Eugeniei Tărăşescu Jianu, puteți vedea faimoasa comedie „DESCULŢ ÎN PARC” a dramaturgului american Neil Simon. Piesa a devenit celebră prin ecranizarea din 1967, cu Robert Redford, Jane Fonda şi Charles Boyer.

Duminică, 4 februarie, la ora 19.00, spectatorii sunt invitați la „NUNTA LUI FIGARO” de Pierre Beaumarchais.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.