Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Începând din 12 iulie, Teatrul pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare” dă startul spectacolelor în aer liber, și nu oriunde, ci într-un peisaj marin estival impresionant, pe Insula de Agrement din incinta Eforie Aqua Park din Eforie.

Programul reprezentațiilor începe cu spectacolul „RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ”, o adaptare după Hans Christian Andersen, la ORA 11.00.

Spectacolul se încadrează în etapa de vârstă 3-10 ani, spectatorii având ocazia să îi revadă pe îndrăgiții actori ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”, după cum urmează: Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu, Andrei Stroescu/ Vasile Gherghilescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

Într-un peisaj domestic, plin de candoare, pe o muzică veselă și antrenantă, alături de păsări de curte: găinușe, rățuște, gâște și gâscani, un curcan, un cocoș buclucaș, motanul „cosmopolit” Timotei, dulăii cei fioroși, micii spectatori vor descoperi o poveste caldă dar, în același timp, moralizatoare, înțelegând că ar trebui să fie mai toleranți și, că uneori aparențele pot înșela.
Regia, scenariul și scenografia spectacolului sunt realizate de regizorul Dobrescu Valentin iar muzica este coordonată de compozitorul Macovei Moraru Radu Alin.

Citește și:

Piesă de teatru pentru copii la Eforie Aqua Park