Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Ieri, într-un cadru restrâns, intern, toți cei care au participat la punerea în scenă a celei mai noi producții a Teatrului pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare” au vizionat spectacolul. O piesă minunată care abia așteaptă aprecierile spectatorilor, imediat ce condițiile epidemiologice o vor permite. Regizorul Toma Hogea a postat ieri, după vizionare, câteva aprecieri legate de spectacolul care nu a mai fost montat de 30 de ani pe nicio scenă din România.

Așteptat cu mare nerăbdare de spectatorii mai mici și mai mari, spectacolul a beneficiat, momentan, doar de aprecierile interne.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

“Astăzi a fost o zi superbă de toamnă, ne-am bucurat cu toții de (vizionarea internă) ,,PESCARUL și SUFLETUL său” Oscar Wilde la Teatrul “Căluțul de mare” din Constanța.

Un text deosebit de generos care, din păcate, nu a fost montat în ultimii 30 de ani…! Valoarea literară a basmului, scenografia inventivă (ca de obicei) a scenografului MIHAI PASTRAMAGIU, muzica plină de rafinament, dusă până la perfecțiune, a compozitorului CARI TIBOR, momentele coregrafice/ Geta Răvdan, eleganța și “fragilitatea” păpușilor, talentul desăvârșit a actorilor păpușari, sunt creatorii desăvârșiți a unui nou spectacol cu PĂPUȘI! Atmosfera caldă, prietenoasă a actorilor, mâinile de “aur” ale constructorilor de păpuși/butafori, croitori mi-au înlesnit atmosfera IDEALĂ de CREAȚIE! Le mulțumesc fiecăruia, în parte, cu câte o îmbrățișare…!

P. S. Astăzi, ne-au o onorat cu prezența trei mari personalităti a teatrului de animație: Nuti Forna – actor păpușar, Anaid Tavitian – teatrolog si Gina Tărășescu-Jianu scenografă, prietenele sufletului meu. Mulțumiri, domnului Sebastian Țineghe pentru imaginile foto”, a scris regizoul pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Marele regizor Toma Hogea pune în scenă, la Constanța, în premieră națională, după 35 de ani spectacolul “Pescarul și sufletul său”. “Răspunderea e mare, textul este atât de inteligent scris, parcă s-a născut aici”

Ziua Dobrogei, celebrată online. Programul activităților

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar