Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” din Constanța anunță că spectacolele care urmau să fie susținute în weekend-urile 12-13 septembrie 2020 și 19-20 septembrie 2020, vor fi anulate pentru a evita orice pericol de contaminare.

Decizia a fost luată deoarece unii dintre actorii instituției au colaborat la ultima premieră de la Teatrul de Stat Constanța, având contact direct cu actorul confirmat cu Covid-19 din această instituție. Conform legislației, toate persoanele care au fost contacți direcți vor intra in izolare timp de 14 zile, până la data de 21 septembrie 2020.

Astfel, spectacolele programate nu mai pot fi susținute, deoarece actorii care sunt în izolare erau în distribuția pieselor de teatru programate.

“Îi asigurăm pe spectatorii noștri mici și mari, că spectacolele programate în weekend-ul 12-13 septembrie vor fi reluate pe 26-27 septembrie 2020, aplicând toate măsurile de siguranță, conform legii – spațiile vor fi dezinfectate cu o firmă autorizată în acest sens, respectând strict toate prevederile legale pentru evitarea răspândirii noului coronavirus”, a mai anunțat Teatrul pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare”.

Citește și:

Se deschide stagiunea la Teatrul pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare”

Interviu cu Ștefan Lupu, regizorul spectacolului “Alice în Țara Oglinzilor” pregătit de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare