Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

După premiera de succes „Alice în Țara Oglinzilor“, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ Constanța le dă din nou întâlnire în sala de spectacole copiilor mai mici sau mai mari.

„Alice în Țara Oglinzilor“, gândit de Ștefan Lupu (regie, scenariu, coregrafie, ilustrație muzicală) se adresează unei categorii largi de public, copiii de la 10 ani în sus, adolescenți, tineri și numai având chei de interpretare diferite în funcție de vârstă.

Este un spectacol complex care îmbină teatrul de păpuși cu teatrul-dans, commedia dell’arte și clovnerie. Predomină alb-negrul, ca la tabla de șah, dar asta nu înseamnă că nu este un spectacol foarte colorat și animat.

, cu vârste cuprinse între șase și 12 ani sunt așteptați în sala Teatrului „Căluțul de mare“ pentru a urmări peripețiile „Motanului încălțat“. Scenariul, regia artistică și animația sunt semnate de Cristian Pepino, iar scenografia e realizată de Cristina Pepino. Muzica îi aparține lui Dan Bălan, iar de coregrafie s-a ocupat Maria Aprozianu. Consultant pentru mânuirea păpușilor este Aneta Forna Christu, artist premiat UNITER.

Dau viață personajelor din povestea lui Charles Perrault actorii: Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu, Ion Ciolan și Andrei Stroescu.

Duminică se deschide… „Punguța cu doi bani“

Duminică, de la ora 11.00, prichindeii cu vârste cuprinse între trei și zece ani sunt invitați să urmărească o poveste de Ion Creangă, „Punguța cu doi bani“, pusă în scenă de Cristian Mitescu.

Scenografia spectacolului este semnată de Eugenia Tărășescu-Jianu, muzica, de Dan Bălan, iar coregrafia, de Olimpia Iordache.

Personajele din poveste vor fi întruchipate de: Grațian Prisacariu, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu și Ion Ciolan.

Biletul pentru un copil costă 5 lei, iar pentru un adult, 12 lei.

Acestea se pot achiziționa atât în format „clasic“, de la casieria teatrului, de marți până vineri, între orele 10.00 și 14.00, dar și online, pe platforma www.myticket.ro, care poate fi accesată începând cu ziua de marți a fiecărei săptămâni, de la ora 10.00 până vineri, la ora 14.00.

Schema sălii de spectacole poate fi găsită pe site-ul teatrului, www.teatruldelamare.ro, dar și pe platforma myticket.ro.