Lacăt
Asociații societății Phoenix Distribuție SRL, din Constanța, au decis dizolvarea și concomitent lichidarea firmei.

Asociații Phoenix Distribuție SRL, Oancea Ionuț și Oancea Camelia, au declarat că societatea nu deține niciun fel de active, nu are creditori de achitat, dar nici creanțe de recuperare.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României, în data de 15 martie 2023, Partea IV, 1227.

Phoenix Distribuție SRL
Phoenix Distribuție SRL

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 16 martie 2023, societatea Phoenix Distribuție SRL a fost fondată în data de 1 august 2006 și avea ca obiect de activitate preponderent „comerțul cu ridicata al produselor textile”. Sediul social al firmei este în Constanța, pe aleea Lirei 11.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Societatea era administrată de Oancea Ionuț care era și asociat al acesteia,deținând 90% din acțiuni, alături de Oancea Camelia (10%). Beneficiar al firmei era Oancea Ionuț.

De asemenea, încă din anul 2017, până în anul 2021, Phoenix Distribuție SRL a raportat zero cifră de afaceri. Numărul de angajați a fost de asemenea, raportat ca fiind zero, încă din anul 2006.

Cifră de afaceri Phoenix Distribuție SRL
Cifră de afaceri Phoenix Distribuție SRL

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Economia Constanței încotro?! Câte firme au pus lacătul pe ușă și câte și-au suspendat activitatea de la începutul acestui an

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.