Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa anunţă că au crescut rezervările în Mamaia pentru sezonul estival 2023, menţionând că faţă de 2022 se înregistrează o majorare de 55%, iar faţă de 2021, de 22%.

Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că prin intermediul sistemului early booking numărul rezervărilor pentru Mamaia a crescut în ultimele două luni.

„Turiştii români au început să prefere sistemul de rezervări early booking, pentru a beneficia de vacanţe la mare cu preţuri mai reduse. Astfel, numărul rezervărilor în staţiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, a crescut în ultimele două luni”, se arată în comunicat.

Ştefan Necula, directorul agenţiei Litoralulromanesc.ro. a menţionat că faţă de anul 2022 creşterea este de 55%.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Am analizat vânzările şi avem o creştere a numărului de rezervări în staţiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, faţă de anii trecuţi. Statistica este realizată pentru perioada 01.10.2022 – 10.01.2023. Comparativ cu anul 2022, creşterea este de 55%, iar faţă de 2021, de 22%”, a afirmat Ştefan Necula.

Conform sursei citate, scăderea taxelor pentru parcare în staţiunea Mamaia, dar şi investiţiile realizate de hotelieri i-au determinat pe turişti să îşi facă rezervări în sistem early booking pentru sezonul estival 2023.

„Ofertele pentru înscrieri timpurii în staţiunea Mamaia asigură reduceri substanţiale la preţul de cazare, iar turiştii încă îşi pot achiziţiona pachete turistice cu un discount de până la 50%”, a mai transmis Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa.

Aceasta propune şi organizarea mai multor evenimente în extrasezon pentru atragerea cât mai multor turişti.

Sursă foto: Claboo Media

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.