Simona Halep a postat pe contul său oficial de Facebook imagini din complexul rezidenţial de lux de la malul Mării Negre.

Printre investiţiile noi din Năvodari se numără şi Lotus Studios, complex turistic care îi aparţine Simonei Halep. Investiţia, care face parte din Halep Group, este situată chiar pe strada Lotus, la o distanţă de doar 500 de metri de plaja Ammos.

De afacerea Simonei Halep de pe litoral de ocupă fratele său, Nicolae Halep.

Totul a început în 2017, când Simona Halep a deschis o cafenea în Constanţa, pe care a numit-o folosind iniţialele ei, SH.

Un an mai târziu, Simona a anunţat că îşi va închide cafeneaua pentru a construi un hotel de tip boutique. Apoi, a început să investească în proiecte mai mari, în 2018, când a început construcţia blocului de apartamente din Năvodari.

Nicolae Halep, fratele Simonei, spune că respectiva construcţie are 20 de apartamente foarte spaţiase, în suprafaţă utilă de 47 metri pătraţi, iar cu tot cu balcon suprafaţa unui apartament ajunge la 60 metri pătraţi.

Fiecare apartament are un living, un dormitor şi o bucătărie complet echipată.

Marea deschidere, la 29 aprilie  

Complexul de locuinţe va fi deschis din 29 aprilie, când apartamentele vor putea fi închiriate în regim hotelier. Preţurile de închiriere ale unui apartament variază, spune fratele sportivei, în funcţie de perioadă şi de zilele de vacanţă. Spre exemplu, o noapte de vacanţă în mini-vacanţa de 1 mai, costă între 700 – 800 de lei pe noapte.

În vârf de sezon estival, preţurile cresc fiind cuprinse între 900 – 1.200 de lei pe noapte. Conform Booking.com, în ultimele 12 ore au fost deja rezervate 12 apartamente din studio.

Nu este prima investiţie a marii campioane în România.

Simona Halep mai deţine proprietăţi în Braşov, şi Poiana Braşov. Pensiunea Drachenhaus a fost prima achiziţie, o unitate de patru stele situată în staţiunea de schi Poiana Braşov. Cu 24 de camere şi vedere la masivul Postavaru, pensiunea a fost o afacere bună pentru Simona.

Ca parte a aceluiaşi pachet de 2 milioane de euro, Halep a cumpărat şi hotelul Drachenhaus din Braşov, în centrul istoric al oraşului.

Simona Halep ocupă locul 140 în topul celor mai bogați români și locul 5 în topul celor mai bogate femei din România.

Sursa: Adevărul

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar