Executare silită
Executare silită
Dreptul de nudă proprietate asupra unui imobil situat în localitatea Palazu Mare, pe strada Timpuri Noi, format din teren intravilan și alte trei construcții este scos la licitație în cadrul dosarului de executare nr. 1900/G/2021.

Terenul intravilan are o suprafață măsurată de 468 de metri pătrați, iar construcțiile sunt următoarele: C1, construcție în regim de înălțime parter, în suprafață de construită de 57,60 de metri pătrați, suprafața utilă fiind de 41,24 de metri pătrați; C2 este o magazie, în suprafață construită de 8,2 metri pătrați, iar C3 are destinația de bucătărie de vară, suprafața construită fiind de 11,70 de metri pătrați. C1 este formată din trei camere și dependințe.

Întregul imobil este grevat de dreptul de habitație viageră în favoarea S. I., însă nu este scos la licitație, iar proprietar este A. A. R. Cererea de executare silită a fost înaintată de creditorul Banca Comercială Română SA.

Prețul de pornire al licitației pentru dreptul de nudă proprietate asupra imobilului este de 154.719,75 de lei, reprezentând 75% din prețul de evaluare în cuantul de 206.293 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, în conformitate cu raportul de evaluare, prețul întregului imobil este de 230.520 de lei, respectiv 47.232 de euro, din această sumă, valoarea dreptului de habitație viageră este de 4.964 de euro.

Licitația se va desfășura în data de 25 mai 2023, de la ora 12:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Gavrilescu Alin-Mihail, situat în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 80, la etajul 1.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare imobiliară:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.unsplash.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.